Győr és környéke

2018.08.30. 17:30

MBA-képzés leendő felsővezetőknek Győrben

A Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar képzésére szeptember 15-ig lehet beiratkozni közgazdász és más diplomával rendelkezőknek.

kisalfold.hu

Vezetőképzés tudományos háttérrel, gyakorlati mintákkal, így jellemezhető a Széchenyi-egyetemen három évvel ezelőtt indított MBA-képzése.


„Elismerésre méltó üzleti tapasztalattal rendelkező tanárok, sok gyakorlati elem,különböző szakterületről érkezett résztvevők" – számolt be pozitív tapasztalatairól a csütörtökön tartott sajtótájékoztatón Kardos Lajos, egy győri cég stratégiai igazgatója. Mint dr. Földesi Péter rektor elmondta, a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar képzésére idén szeptember 15-ig lehet beiratkozni közgazdász és más diplomával rendelkezőknek. Hozzátette, hogy a képzésen stratégiai vezetők vesznek részt, akik felsővezetői kompetenciákat szereznének.


Dr. Szegedi Zoltán szakmai vezető ismertette: sok pénzügyi és értékteremtő tantárgy szerepel a programban. Az oktatás hétvégente történik, félévente öt-hat alkalommal. A programot magyar nyelven executive MBA menedzser és executive MBA szakközgazdász formában hirdetik meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!