Győr és környéke

2018.08.08. 17:50

Csütörtökön folytatják a szúnyoggyérítést Győrben

Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

kisalfold.hu

A Győr-Szol Zrt. augusztus 9-én, csütörtökön – amennyiben az időjárási körülmények megfelelőek – légi kémiai szúnyoggyérítést végez az alkonyati órákban Győr külterületein, ártereiben valamint Marcalvárosban, két repülőgéppel, összességében több mint 2100 hektáron. (Amennyiben a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt nem lehetséges a gyérítés, a következő arra alkalmas napon újra megkísérlik a munka elvégzését.)


A légi beavatkozást földi melegködös gyérítés egészíti ki. Az erre alkalmas berendezés a tervek szerint ugyancsak augusztus 9-én, csütörtökön a koraesti órákban dolgozik Győr különböző pontjain, közel 500 hektáron. Ezúttal elsősorban az erdősávokban, bokros-fás területeken, ligetekben, a Püspök erdőben, Sáráson, a likócsi városrészben kerül sor gyérítésre. Amennyiben az időjárási körülmények a tervezett napokon nem megfelelőek, a beavatkozást a következő napokon pótolják.


A melegködös gyérítést végző szerkezet működése zajhatással jár, ezért a szolgáltató kéri a lakosság elnéző türelmét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!