Győr és környéke

2016.11.07. 07:50

Két autót zúzott le a fiatos Győrben, majd elhajtott - fotó

A balesetben senki nem sérült meg.

kisalfold.hu

A Győri Rendőrkapitányság nyomozást indított közúti cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen személy, bordó színű Fiat Doblo típusú teherautójával közlekedett október 23-án 16 óra 20 perc körüli időben Győrben, az 1-es számú főúton. A gépjármű sofőrje Likócs felől a Mártírok útja irányába haladt, amikor a főút 123-as kilométerszelvényénél áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és nekiütközött egy szemből szabályosan érkező Peugeot típusú teherautónak. A Peugeot szétrepülő alkatrészei megrongálták egy Opel motorháztetejét is - olvasható a rendőrség hétfői közleményében.


A baleset során személyi sérülés nem történt, azonban a Fiat vezetője adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről.


A feltételezett elkövetőről és járművéről kamerafelvétel áll a hatóság rendelkezésére. Ide kattintva nézheti meg a felvételt >>


A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható tehergépkocsit felismeri, vagy a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!