Győr és környéke

2016.06.01. 19:23

Jégeső csapott le Bácsára! - fotók

Bácsa nem úszta meg a nyár eleji vihart. Ön mit tapasztal megyénkben? Írja meg!

kisalfold.hu

Jég Bácsán

Jégeső csapott le Nagybácsára! - fotók: Tudósítók

Fülledt idő várható záporokkal, zivatarokkal

Szerdán a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett dél, délnyugat felől már többször erősen megnövekszik a felhőzet, és több helyen kialakulhat zápor, zivatar. A többfelé élénk déli, délnyugati szél zivatarok környezetében viharossá fokozódhat. A csúcshőmérséklet 23 és 28 fok között alakul. Frontmentes, de megterhelő idő.

Csütörtökre virradóra sokfelé várható jelentősebb csapadék és napközben is több helyen előfordulhat eső, zápor, zivatar, emellett azonban legalább rövid időszakokra hazánk nagy részén kisüt a nap. Helyenként még élénk, zivatar idején erős lehet a délnyugati szél. Hajnalban 10-16, délután 20-26 fok várható.

Pénteken is megmarad időjárásunk záporos-zivataros jellege, ennek ellenére kora nyárias idő várható, 22-27 fok közötti maximumokkal.

Hétvégén is gyakran törnek majd magasra a gomolyfelhők, és továbbra is többfelé kell számítani záporokra, zivatarokra. Hevesebb zivatarok is kialakulhatnak jégeső, felhőszakadás és viharos széllökések kíséretében. Az éjszakák enyhék lesznek, napközben 22-27 fok várható - olvasható az Időképen.

Vihar előtti csend - fotók: Tudósítók

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!