Győr és környéke

2016.05.13. 23:26

Győri Jobbik a vámosszabadi táborról: Kósa Lajos vagy Pintér Sándor hazudott?

A Győri Jobbik megdöbbentőnek tartja, hogy ilyen magas pozícióban lévő emberek, ennyire felelőtlenül, vagy szándékosan ennyire becsapva az embereket nyilatkozhatnak és láthatják el hivatalukat.

kisalfold.hu


"Az egyikük biztos. Erre lehet következtetni a Belügyminisztérium alfahir.hu hírportálnak adott válaszából, melyben kifejtik, hogy nem zárják be sem a bicskei, sem a vámosszabadi menekülttábort. Ebben az esetben vagy Kósa Lajos, vagy Pintér Sándor nem mond igazat. Ha a fidesz frakciót vezető Kósa Lajos március 17-én szándékosan hazudott, amikor az említett menekülttáborok bezárásáról beszélt, akkor le kell mondania! Ha tájékozatlansága miatt állította valótlanul a befogadó állomások bezárását, akkor szintén le kell mondania! És fordított esetben ugyanez érvényes Pintér Sándorra is.

A Győri Jobbik megdöbbentőnek tartja, hogy ilyen magas pozícióban lévő emberek, ennyire felelőtlenül, vagy szándékosan ennyire becsapva az embereket nyilatkozhatnak és láthatják el hivatalukat. A menekülttáborok kérdése kapcsán, több ezer magyar ember mindennapi életéről, fizikai biztonságáról, magyar városok gazdasági és kulturális jövőjéről van szó.

Felszólítjuk Kósa Lajost és Pintér Sándort, hogy döntsék el melyikük hazudott, majd pedig álljanak a nyilvánosság elé és tisztázzák végre a bicskei és vámosszabadi tábor sorsát! Amelyikük pedig valótlanságot állított - ezzel méltatlanná válva a hivatalára- kérjen bocsánatot és mondjon le!

Fodor Roland – önkormányzati képviselő, Jobbik Győr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!