Győr és környéke

2016.04.02. 17:54

Megújult a győri kalandpark! - videó, fotók

Címkék#Győr

Idei újdonság az egyedülálló 8-10 m magas ejtőgép, amelyet a legbátrabbak és kevésbé bátrak is kipróbálhatnak.

kisalfold.hu


A kalandparkról

Az 5 000 m2-es Rába kalandpark Győrben található az Aranypart közelében a Püspökerdő kellős közepén.

A Győri Rába kalandpark 2013 óta fejlődő területen jelen pillanatban már közel 50 akadályos pályarendszerrel fogadja a kalandpark vendégeit, ami 2016-ban újabb izgalmas akadályok létesítésével bővül.

A fákra telepített, változatos nehézségi fokozatú ügyességi akadályokból álló Rába kalandpark kihívást és egyben izgalmas élmény nyújt a látogatóknak.

A biztonság kulcsfontosságú!

Az akadályok teljesítése teljesen biztonságos, mert minden akadály magas szintű biztonsági előírások betartásával épült. Az összes felhasznált élő fa épségét speciális diagnosztikai módszerrel rendszeresen bevizsgáltatjuk.


Videó: Cseh Róbert

Új attrakciók 

Az idei fejlesztések egyik fontos tényezője az arculatváltás. Korszerű logo, megújult honlap és új, aktuális tartalommal posztolt FB oldal is az új arculat része.

A parkban lévő raktár konténereket grafikával láttuk el. Új ereszt kaptak, ami alatt a beöltözés is egyszerűbbé válik és védi vendégeinket az időjárás viszontagságaitól.

Az akadálymászás mellett idén tereprollerezéssel és egyedülálló ejtőgéppel bővül a kínálat.

Tereprollerezés

Az akadálymászás mellett - tereprollerezéssel - idén először gazdagíthatják élményeiket a kalandvágyó látogatók. A tereprollerezés biztonságos, európai normáknak megfeleő rollereken védősisak használatával történik. Egyedülálló szórakozást nyújt a tereprollerzés az erdő területén, végig a töltésen, sőt akár a belvárosba is pár perc alatt be lehet rollerezni. Ez az egyedi szolgáltatás abszolút újdonságnak számít Győrben és a város egyik fő atrakciójává válhat hamarosan.


Fotók: Cseh Róbert


Ejtőgép bátraknak és kevésbé bátraknak




Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!