Győr és környéke

2016.02.11. 14:12

Lezárják hétfőtől Győrben a Báthory utcát - térkép

Lezárják a Báthory utat a Szövetség útnál, így a Damjanich utca felől zsákutca lesz.

kisalfold.hu

A győri Szövetség út felújításának első ütemét hétfő reggeltől kezdik meg. (A rekonstrukcióról szerdán számoltunk be, a várható tereléseket pedig jövő héten részletes térképpel mutatjuk meg.)


Az új csapadékvíz elvezető csatorna építése az első feladat, mely elsőként a Szövetség útnak a Báthory úti csomópontját érinti –  tájékoztatta portálunkat Máthé-Tóth Péter, a Győri Útkezelő Szervezet szóvivője. Emiatt lezárják a Báthory utat a Szövetség útnál, így a Damjanich utca felől zsákutca lesz. Annak érdekében, hogy elterelt forgalom ne csak az Ady Endre utcát terhelje, a Damjanich utca egyirányúsítását feloldják és mindkét irányban lehet majd közlekedni. A páros házszámozású oldalon parkolási tilalom lép érvénybe, a szemben közlekedők csak így fognak elférni egymás mellett. Az építési munkák a Szövetség út – Bácsai út útvonalon félpályás lezárással járnak, csúcsidőben lassabb haladásra kell számítani. A lezárás az autóbusz forgalmat nem érinti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!