Győr és környéke

2016.02.10. 15:30

Halálos baleset a 83-ason: kamion gázolt biciklist a koroncói lehajtónál - fotók

Tragikus baleset történt a koroncói kereszteződésben szerda délután.

kisalfold.hu


16.21 


Rendőri forgalomirányítás mellett, félpályán haladhat a forgalom a 83-as számú főút 66-os kilométerszelvényénél  jelenleg, még tart a helyszínelés.


15.15


A kamion kerekei alá szorult nő 60 éves volt. Úgy tudjuk, a koroncói műanyagipari üzemből tartott hazafelé Ménfőcsanakra.

Halálos baleset a 83-ason: kamion gázolt biciklist a koroncói lehajtónál. Fotók: Mészáros Mátyás



A kerékpáros és a kamion Koroncó felől érkezett a 83-as főút menti kereszteződéshez.


A kamionos jobbra, Pápa irányába akart kanyarodni, mikor elsodorta a kerékpárost. A helyszínelés miatt nincs érvényben útzár  - jelentette munkatársunk a helyszínről.


14.30


Halálos közlekedési baleset történt 14 óra 15 perc körül a 83-as számú főút 66-os kilométerszelvénynél, a koroncói lehajtónál. Eddig ismeretlen okból és körülmények között egy kamion elgázolt egy kerékpárost, aki a helyszínen életét vesztette.


A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat mind a két irányból Győrszemere felé terelik.

Újabb baleset a közelben

Olvasónk jelezte: nem messze a koroncói lehajtónál történt balesethez, van egy újabb baleset A ménfőcsanaki kihajtótól kb. 1 km-re délre - írta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!