Győr és környéke

2016.01.01. 13:23

Mire Győr felébredt, összeszedték a szilveszteri maradványokat

A szilveszteri mulatságokat követően a GYŐR-SZOL Zrt. elvégezte a belvárosi rendezvények helyszínein a szükséges takarítást.

kisalfold.hu

 A munka, amelyben összesen húsz ember vett részt a tűzijátékot követően kezdődött. Jelentős mennyiségű hulladékot kellett összegyűjteni a sétálóutcákból és a terekről is.


Műanyag poharak, üvegek, szerpentinek, trombiták voltak abban a mintegy 30 köbméter szemétben, amelyet a GYŐR-SZOL Zrt. dolgozói gyűjtöttek össze.


A munka hatékonyságának fokozására a szolgáltat seprőgépeket is a belvárosba vezényelt. Így mire az ünneplést követően ébredt a város, a szilveszter utáni belvárosi takarítás utó munkálatai maradtak hátra.


A belváros mellett a lakótelepen is ünnepeltek az emberek. Ezen városi zöldterületeken eldobált hulladékok összegyűjtésére a GYŐR-SZOL Zrt. a január 2-i rendes takarításon túl január 4-én Adyvárosi kezdéssel külön programot indít - közölte a cég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!