Győr és környéke

2015.09.10. 20:09

Hátraguruló tehergépkocsi ütközött egy motorosnak Győrben - fotó

Az eset szeptember elején történt, a rendőrség szemtanúk jelentkezését várja.

kisalfold.hu

2015. szeptember 3-án 17 óra 18 perc körüli időben Győrött a Szent Imre úton a Pannónia utca és vasúti átjáró közötti szakaszon a Szauter út felé haladó részén közlekedési baleset történt.


Egy Ford Transit típusú tehergépkocsi vezetője közlekedett Győrött a József Attila út felől a Szauter F. u. irányába. Közlekedése során feltehetően a vasúti tiltó jelzésnél megállt, majd a szabad jelzésre a járművel feltehetően hátra felé megindult, melynek során a mögötte forgalmi ok miatt álló Kawasaki motorkerékpár első kerekének ütközött.

A balesetben személyi sérülés nem történt

A balesetben személyi sérülés nem történt

Az ütközéstől a motorkerékpár megbillent, melynek során az első fényszóró körüli fejidom, a fényszóró bura és a felette elhelyezett szélterelőplexi a felépítménytől rongálódott.

Személyi sérülés nem történt.


A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály várja azon szemtanúk jelentkezését  akik a balesettel kapcsolatosan érdemi információkkal rendelkeznek, hívja a Győri Rendőrkapitányságot 520-092 illetve 520-094-es telefonszámon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!