Győr és környéke

2015.09.27. 21:48

Gyilkosság, menekültek, stadionavató - Ez történt hétvégén

A mosonmagyaróvári gyilkossággal kapcsolatban három embert állítottak elő. Hegyeshalomba több mint nyolcezer migráns érkezett, Gyirmót győzelemmel avatta fel a stadiont.

kisalfold.hu

Árokban landolt a Trabant szombat reggel Tét és Tétszentkút között. Az autóban jelentős kár keletkezett, de a fiatal sofőr csak könnyű sérüléseket szenvedett.


Gázolajat loptak volna Ravazdon. A két győri és két pannonhalmi tettes még márciusban tehergépkocsik és munkagépek üzemanyagtartályát csapolták meg. Most emeltek vádat ellenük.


Győrben felmérik, mennyi az akadály. Készül a győri belváros akadálymentességi térképe, szombaton a járdák, az útátjárók és az utcasarkok mellett a kis üzletek bejáratait is feltérképezték.


Szombaton több mint nyolcezer, vasárnap mintegy kétezer migráns érkezett Hegyeshalomba. A hegyeshalmi vasútállomásról a migránsok rendőri kísérettel vonulnak az osztrák-magyar kishatár felé.


Fölényes győzelemmel az élre ugrott az ETO. Az ETO FC Győr hazai pályán 6–0-ra verte a Sárvárt, és ezzel a sikerrel átvette a vezetést a Nyugati csoport tabelláján.


Háromezer néző előtt győzelemmel avatta fel új stadionját a Gyirmót FC Győr együttese. A csapat 2-0-ás győzelmet aratott hazai pályán.


Halálra szúrtak egy férfit Mosonmagyaróváron, a rendőrök három embert előállítottak. A bűncselekménnyel kapcsolatos szerepük tisztázása megkezdődött.


Szeptembertől kötelező betartani a közétkeztetési rendeletet. Az iskolákban és óvodákban lassan hozzászoknak a gyerekek az új szabályok szerint készült, egészségesebb ételekhez. Megnéztük, hogy ízlik a sótlanabb ebéd.


Tóbiás József, MSZP pártelnöke vasárnap Győrben tartott sajtótájékoztatót. A párt a közszférában követel fizetésemelést.


A sütőből ömlött a füst egy győri lakásban vasárnap este. A tűzoltók egy nőt hoztak ki a Répce utcai ingatlanból, akit a mentők füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak.


Görbicz Anita góllal tért vissza. Audi ETO 17 góllal győzött Budaörsön és vezeti a tabellát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!