Győr és környéke

2015.07.28. 12:00

Halálra zúzta a targonca a 62 éves asszonyt Győrben

Címkék#fontosgyor

Baleset történt vasárnap délelőtt egy helyi cég telephelyén. Egy 62 éves asszony vesztette életét. Úgy tudjuk, egy targoncára zuhant rá egy konténer, az alatt találták meg az áldozatot.

kisalfold.hu


A rendőrség ügyeletére vasárnap délelőtt 9 óra 47 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy cég telephelyén baleset történt és egy személy életét vesztette. A helyszínre érkező szemlebizottság az ön- és idegenkezűséget kizárta, a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja az esetet.

Közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálódik a rendőrség – tájékoztatta a Kisalföldet a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

A baleset során egy több éve ott dolgozó, hatvankét esztendős asszony halt meg, akinek a családja egyelőre nem lát tisztán. Az elhunyt fia, Győri László érthetően összetörten nyilatkozott lapunknak.

– Édesanyám évek óta ugyanannál a cégnél dolgozott, s bár nem volt hozzá végzettsége, mindig targoncára kellett ülnie. A baleset is így történt, hiszen a targoncára zuhant rá egy konténer, az alatt feküdt az édesanyám. Legalábbis ezt hallottuk, mert a cég részéről semmilyen tájékoztatást nem kaptunk, szemtanúk pedig állítólag nem voltak. A rendőrség korrekten viselkedett velünk, amit lehetett, elmondtak, de a türelmünket kérték, mert a vizsgálat még tart.

– Az is furcsa, hogy a helyszínről olyan hamar elszállították édesanyám holttestét. Nem vádolok vagy hibáztatok senkit sem, de az a hangnem és bánásmód, amit ott tapasztaltunk, nagyon nem volt helyénvaló. Mintha anyukámat egy szenilis vénasszonynak állították volna be. Ügyvédet fogadok, és ha kell, bíróságra megyek. Szeretnék beszélni a szemtanúkkal, ha mégis voltak, hogy megtudjam az igazságot. Édesanyámat már semmi sem hozhatja vissza. Pedig nem is kellett volna dolgoznia vasárnap, de bement, mert hívták. Nagyon szerette a munkahelyét, a munkatársait, mindig ment, ha szükség volt rá. Három szabadnapot kapott volna azért a napért…

A cég nem nyilatkozik
Az esettel kapcsolatban megkerestük a cég vezetését is, azonban arra hivatkozva, hogy a vizsgálat még tart, nem nyilatkoztak.

Nyitóoldali képünk illusztráció!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!