Győr és környéke

2014.12.14. 12:59

Miss Alpok-Adria 2014 Győr - Szalai Evelin a szépségkirálynő - fotók

A királynő Szalai Evelin első udvarhölgye Hauk Jennifer, a második udvarhölgye Benkó Dóra lett.

kisalfold.hu

Negyedik alkalommal rendezték meg a hétvégén a Miss Alpok–Adria Nemzetközi Szépségverseny Győr-Moson-Sopron megyei döntőjét. A korona Szalai Evelin fejére került. A királynő tavasszal is szeretne jól szerepelni.

Sokan voltak kíváncsiak az ETO Parkban a végső bemutatkozásra, ahol a tizenkét döntős lány versengett a királynői koronáért. A szebbnél szebb hölgyek közül végül az első helyen az enesei Szalai Evelin végzett, első udvarhölgye Hauk Jennifer, második udvarhölgye pedig Benkó Dóra lett.

Miss Alpok Adria Szépségverseny és Megye Szépe - 2014. Fotók: Erdélyi Ákos



- Két éve már figyelem a Slezák Antal által szervezett versenyeket, de most láttam elérkezettnek az időt, hogy én is benevezzek – kezdte Szalai Evelin a Kisalföld érdeklődésére. A fiatal lányt senki nem buzdította, saját maga gondolta úgy, hogy megméretteti magát és elküldte a nevezését. A zsűri behívta egy bikinis fotózásra, majd bekerült a döntősök tizenkettes mezőnyébe.

– A zsűri végig figyelte, hogy ki hogy kommunikál, hogy sikerül a bemutatkozó szövege, milyen a kisugárzása és természetesen az alakja is. Az összhangra helyezték a hangsúlyt. Nagyon örülök, hogy nyerhettem. Szerintem az sokat számított, hogy határozottnak és magabiztosnak tűntem. Boldog vagyok, hogy én képviselhetem a megyét az országos döntőn és igyekszem helytállni ott is. Mindig a maximumra törekszem, így a legjobbat szeretném majd kihozni magamból.

Evelin amellett, hogy komolyan készül a szépségversenyekre, fontosnak tartja a több lábon állást is. Vasárnap már Budapesten vizsgázott, személyi edzőnek készül. Az egészséges és a sportos élet így a mindennapjai szerves része. Mentálisan is erősnek érzi magát a tavaszi versenyre, így joggal remélhetünk tőle sikeres szereplést az országos döntőben is.

Hauk Jennifer és Benkó Dóra udvarhölgyek helyezésükkel automatikusan, Kovács Réka pedig a közönségszavazás megnyerésével indulhat el a Miss Alpok–Adria szépségverseny országos középdöntőjében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!