Győr és környéke

2014.11.11. 10:35

Jegyek az Illés együttes győri koncertjére

A győri Audi Arénában december 19-én este 7 órakor nagyszabású Illés-koncertet rendeznek.

kisalfold.hu

Jegyeket kapnak a koncertre - a szerencséseket e-mail-ben értesítettük. jó koncertet!

Keszthelyi Miklós
Fintáné Elek Éva
Kiss Mária Irén
dr. Nagy Gábor
Wachter Nikolett
Dominekné Márkus Mária
Tóth Kata
Thülly Regina
Giczi Nóra
Molnárné Tóth Mónika

Korábban

A kisalfold.hu pályázatán 10 darab páros belépőjegyet adunk azoknak az olvasóinknak, akik helyesen válaszolnak kérdéseinkre.Szörényi Levente, Bródy János és Szörényi Szabolcs a főszereplői a koncertnek, de ott lesznek követőik is a magyar élvonalból. A jubileumi produkció rendezője Novák Péter, a háttérhangzást pedig az Óbudai Danubia Zenekar, valamint egy hattagú rockszekció fogja biztosítani Kesselyák Gergely vezénylésével. A legnagyobb slágereket persze hagyományos előadásban hallhatjuk majd az Illés-fiúktól.

További fontos infókat ide kattintva talál >>

Pályázzon a helyes válaszok beküldésével!

Helyes válaszokat az [email protected] e-mail címre várjuk. A levél tárgyában kérjük tüntessék fel: ILLÉS

A megfejtések beérkezési határideje, 2014. november 22. (szombat), 24.00 óra. A jegyeket a szerkesztőség recepcióján veheti át, miután megkapták szerkesztőségünktől az értesítő e-mailt. (Győr, Újlak u. 4/A).

Kérdések

1. Mikor kapta meg az Illés a Kossuth-díjat?
A - 2000
B - 2012

2. Mi volt az Illés első lemezének címe?
A - Ezek a fiatalok
B - Ne sírjatok, lányok

Jegyinformáció

Az Árkád Győr főtámogatásával és a Kisalföld, illetve a kisalfold.hu főmédia támogatásával megvalósuló koncertre a jegyeket már értékesítik. A belépőjegyek több árkategóriában kaphatók az Árkád Győr bevásárlóközpont Illés 50 Jegypont pultjánál, a Győri Látogatóközpont/Tourinform-irodában. A Kisalföld hűséges előfizetői a Kisalföld-pavilonban (Győr, Baross út) olcsóbban válthatnak (Kisalföld-hűségkártyával 490 Ft kedvezmény) belépőjegyet a koncertre a készlet erejéig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!