Tanirodai kiállítás

2021.12.18. 07:03

Nemzetközi tanirodai kiállítás, győri Deák-iskolás siker

A Győri SZC Deák Ferenc Közgazdasági Technikum 12. alkalommal rendezte meg az Apáczai Kar tornacsarnokában a hagyományos Nemzetközi tanirodai kiállítást, amelyre 23 diákcég küldte el a nevezését. A deákos diákcégek mellett ózdi, nyíregyházi, nagyváradi és gyulafehérvári csapatok vettek részt a versenyen, ezen kívül sok külföldi csapat az online megmérettetést választotta. 

kisalfold.hu

A dikok a legjobb stand, katalógus, legjobb eladó és jelentős számú különdíjért szálltak versenybe. A virtuális kereskedés a gyakorlatorientált képzést és az élményközpontú oktatást kiválóan szolgálja. A diákok lelkesedése, szakmai kiválósága lenyűgözte a zsűrit és a látogatókat is, akik között a soproni Fáy közgazdasági iskolából, Lanzenkirchenből és Gyulafehérvárról érkeztek vendégek. A neves szakmai zsűri elnöke dr. Vágyi Ferenc Róbert, a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületének alelnöke volt. A zsűri tagjai voltak: Molnár Albert, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke és dr. Buics László, a Széchenyi Egyetem oktatója.

 

Az összesített 1. helyezést a Deák-iskola Pacific Kft. csapata nyerte, akik egyedi streetwear ruhák kereskedelmével foglalkoztak. Az általuk kínált pólókra gyermekbántalmazás áldozatainak rajzai kerültek, a virtuális kereskedés díját pedig az érintett gyermekek megsegítésére ajánlották fel. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!