GAME-es kút

2010.07.28. 18:53

Rugósfoci

Gyártanak ilyet még egyáltalán vagy tényleg csak flashjátékban idézhetik fel azok, akik gyerekkorukban ilyennel játszottak?

Aki életében nem játszott még asztali rugós focival, valószínűleg nem fogja annyira értékelni ezt a játékot mint például én.

Annak idején ez úgy nézett ki, hogy egy (jellemzően nem túl nagy és fémből készült labdát) kellett ügyesen az ellenfél műanyag hálójába juttatni egy jól irányzott lövéssel, esetleg egy-egy remekbe szabott passzsorozat után. A játékosok a pályán egy rugóra rögzítve egy helyben szobroznak (konkértan le vannak csavarozva), a kapus viszont jobbra-balra mozoghat. A pálya ráadásul hullámos-gödrös, a gödrök alján ácsorognak a játékosok labdára várva.

Nos, ezt az asztali játékot találtam most meg flashjáték formájában. Időbe telik kiismerni a pályát, de ha megvan, mehet a játék és lehet gólokat lőni. Irányítás egérrel, a kapus mozgatásához a shiftet is le kell nyomni. Ja, és az asztalba is bele lehet rúgni, ahogy annak idején tettük.

Amúgy is holtszezon van még néhány napig...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!