ficánka

2010.01.27. 01:27

Survivor - tulelo- tura

Megint eltuntem egy idore, de most ujra itt vagyok, csak ekezeket nelkul, mert bedoglott a laptopom. :(

Meg mindig kontenereket festek valtozatlanul, de ugy nez ki, hogy elertem azt a mennyisegu pontot, ami az osztondijhoz kell. Most a csapat tobbi tagjaert dolgozom es meg rajtam kivul harman ugyanigy vannak.

Kozben megszaporodtunk. Lett egy olasz es egy japan csapattarsunk.Az olasz egy het utan fel is adta sajnos. A kovetkezo csapat is megerkezett, bar meg csak oten, de meg jonnek kesobb tobben.

A mult heten tobb programunk is volt. Keszitettunk ablakuvegre valo dekoraciot. A masik csapat szervezte, rengeteg jopofa dolog keszult. En egy afrikai kisgyerek arcat csinaltam uvegfestekkel.Majd lefotozom es rakok fel kepet rola az indafotora.

Tegnapelott "Ki mit tud show-t" rendeztunk, nagyon jol sikerult. A gyoztesnek nem kell mosogatni es a konyhan lenni egy hetig. Ket eloadast is csinaltunk: az egyik egy koreai dal volt a pillangorol, amit Doraval enekeltem, a masik pedig egy "sztriptiz" volt. Sikerult megnyernunk a vicces vetkozos show-val. Felvettunk kb. hat reteg ruhat, ket zoknit es vegul egy rovid nadrag polonal megalltunk. Nagyon poenosra sikerult.:)

Ami meg tortent: csutortok, penteken tanulos napunk volt, este vacsira pedig minden nemzet fozott valami hazait.Mi magyarok langost sutottunk, mindenkinek nagyon izlett. Cserebe megkostolhattuk a japan rizsszendvicset, az olaszok altal keszult tiramisut es parmegana-t, es a brazil babgulyast is.

Csutortokon megyunk Skociaba, pontosabban Glen Trool-ba. Ez egy negy napos tulelo tura lesz, vasarnap jovunk vissza. Mar nagyon varom. Sokat setalunk, turazunk majd es nap vegen a szallasunk egy kis bungallow lesz a semmi kozepen. A haziko turazoknak van, ingyenes es tuzrako hellyel is rendelkezik, igy talan meg nem fagyunk es tuleljuk a tulelo turat :) Nemreg volt egy talalkozonk, ahol megbeszeltuk, hogy mit viszunk, leteszteltuk es osszekeszitettuk a satrat, hatha szukseg lesz ra, stb. Mar nagyon varom. Tok jo lesz.

Vajon hanyan ferunk be?

Vajon hanyan ferunk be a satorba egyszerre?

Vasarnap a kertben voltunk, gazoltunk, hefon szorolapoztam Grimsby-ben. Vegre lathattam a Humber hidat, ami a vilag otodik leghosszabb fuggo hidja. A tobbiek mar korabban is lattak, csak en nem, mivel mindig kontenerezek. Igy volt ez ma is es lesz holnap is...aztan irany Skocia. :)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!