ficánka

2010.01.04. 23:31

BUÉK 2010

Megint elhanyagoltam a blogot. Ami történt: visszajöttem Angliába és átléptünk 2010-be. Utólag is Boldog Új Évet mindenkinek.:)

Hétfőn este elbúcsúztam az otthoniaktól, és felmentem Pestre, hogy a barátokkal találkozzak. Amikor már mindenki kidőlt, elmentem ahhoz a barátnőmhöz, akinél múltkor is voltam indulás előtt. Hajnalig beszélgettünk, és onnan mentem korán reggel a reptérre. Épphogy be tudtam check-olni túlsúly nélkül. Egy csomó zserbót, bejglit csomagoltam, mert megígértem a többieknek. Gondoltam, ha súly többlet van, akkor max a reptéren bejglit osztogatok :). Szerencsére nem kellett. A sütiknek nagyon nagy sikere volt itt, mindenkinek ízlett.

Késő este értem Hullba, másnap pedig már szórólapoztunk is. Esett a hó, nagyon hideg volt. 31-én, 1-jén és 2-án szabad napunk volt, de Szilveszerezni végül nem mentünk sehova, maradtunk a suliban. Nem volt olyan rossz, mint gondoltam. Vacsira csináltam szezámos sajtos rudat és kókuszgolyót. Nagyon finom lett a sajtos rúd, mindenki dicsére és én is meglepődtem rajta, mert nem nagyon szoktam sütögetni. :) Na meg aztán úgy indult az egész, hogy úszott minden a lisztben. Az egyik srác, akivel sütöttem adogatta a hozzávalókat, amiket kértem. A lisztet is dobni akarta, ahogy a többi dolgot, csak a liszt nyitva volt. :) Szépen néztem ki. Aztán utána szerencsére már minden simán ment, és a hangulat is jó volt.

Vacsira barbacue sütötetés volt, alkoholmentes koktélok és különböző szórakoztató programok. Éjfélkor elmentünk kocsival egy gyönyörű helyre, ahonnan több város tűzijátékát is látnunk kellett volna elvileg. Háát, valójában azonban nem láttunk semmit, de a táj szép volt. :)

Elsején délután elmentünk Scarboroughba kirándulni. Eddig csak szórólapozni voltunk a városban, és már akkor is gyönyörű volt. Most végre meg tudtuk nézni rendesen. Ez egy tengerparti város kb. másfél órára Hull-tól. Óriási hullámok voltak és a karácsonyi díszek is csodálatosak voltak. Raktam fel képeket a szokásos helyre. Szombaton Hull-t néztük meg jobban és ellátogattunk a Ferens múzeumba, ahol festményeket és egy kisebb fotó kiállítást néztünk meg. Vasárnap aztán beindult újra a munka. Szórólapoztunk, és most is nagyon hideg volt. Ma visszatértem a konténerekhez. Azt mondták, hogy most sokszor beosztanak majd konténerezni, mert haza kell majd mennem februárban. Találtak két cisztát, amit lehet, hogy meg kell műteni. :( A konténerfestéssel pedig több pontot tudok összeszedni, mint szórólapozással, így időben végzek, és a csapatomnak nem kell rám várnia. Erről jut eszembe, lett két új csapattagunk megint: egy olasz csaj és egy japán srác. Tök jó fejek szerencsére, így a hangulat mégjobb, és az nagyon fontos a kitartáshoz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!