ficánka

2009.11.01. 14:48

Halloween

Pénteken ellátogattunk a Food Festival-ra, amit már korábban említettem. Nem olyan volt, mint amilyennek gondoltam, de nagyon élveztük. Zártkörű volt a rendezvény. Orosz, mexikói, afrikai ételeket lehetett megkóstolni és mindezt a hozzá illő népviseletben kínálták.

Találkoztam egy tündéri kislánnyal, aki Zambiából jött. Itt élnek Angliában már egy ideje. Nagyon cuki volt. Az egyik képen amit felteszek ide, vele vagyok. A fesztivál után kicsit sétáltunk Hull-ban, amíg nem jöttek értünk. Kicsit megkéstek a kisbusszal, de addig elütöttük az időt. Megtanultam egy koreai dalt, és néhány kifejezést is. :) Nekik is nagyon jól megy már a magyar "Süss fel nap". :)

Este korán - éjfélkor - lefeküdtünk, mert másnap meló volt. Szombaton megint konténerezésre voltam beosztva, de délelőtt a raktárban is segítettem ruhákat pakolni. 11 fele elmentünk gyerek könyveket keresni az egyik magyar sráccal, mert a suli egy orosz közösségnek azt szeretné karácsonyra adományozni. Van egy raktár, amiben azokat a játékokat és könyveket tartjuk, amiket az emberek kidobnak. A könyvek egymás hegyén hátán fekszenek, és a könyvkupac tetején ülve keresgéltem. Tök vicces  volt. Ennél is viccesebb volt, amikor egy órakor rájöttünk, hogy az ajtót becsukta  a szél, és bent ragadtunk. Kiabáltunk, zörögtünk, furulyáztunk, de senki nem hallotta meg. Kötőtűvel és mindenféle szerszámmal próbáltunk kijutni, de sikertelenül. Végül belenyugodtunk, hogy majd csak észrevesznek minket. Én nekiálltam rendbe rakni a könyveket, közben a srác mesét, vicceket olvasott. Nagyon vicces volt az egész szitu. Az eredmény az lett, hogy három órakor újból megrángattuk az ajtót, és kinyílt. :) De legalább a raktár szép rendben van. Hamar ettünk valamit, aztán visszamentem festeni a konténereket. Kalandos volt.

Este Halloween partyt rendeztek. Csak jelmezben lehetett megjelenni. Volt verseny is, hogy ki a legijesztőbb, és különböző kvíz játékok. Megint bebizonyosodott, hogy nagyon kreatív a csapat. Raktam fel egy csomó képet az indafotóra:

http://www.indafoto.hu/ficanka1986

Nem írom meg, hogy minek öltöztem, várom a tippeket. :) A következő képen én is ott vagyok. :)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!