ficánka

2009.08.30. 21:39

Utolsó éjszaka Pesten

Hétfőn nem jött össze a találka az olasz Erasmus-os barátommal, mert elrontotta a gyomrát, de azért a többiekkel összefutottam, ha már szabaddá tettük az esténket. Elmentünk a Morrisons 2-be és nosztalgiáztunk. Pont egy éve ilyenkor Krétán voltunk a nyelvi kurzuson. Nagyon jó volt.

Kedden délután aztán sikerült a barátommal találkozni. Beültünk egy jegeskávéra és vele is visszaemlékeztünk arra a nagyszerű fél évre. Ő nemrég jött csak haza Athénból, mert egy évig tanult kinn. Már most hiányzik neki Görögország, de ismerem ezt az érzést. Nekem még mindig hiányzik. Sokat sajnos nem tudtunk beszélni, mert már én is korábban lebeszéltem, hogy megyünk korizni, meg ő is sietett, de azért nagyon örültem, hogy találkozhattunk.

Korizás szuper volt. Tök viccesen éreztük magunkat vastagon beöltözve. Én még sapit is raktam. Kivételesen nem borultam, nem is tudom hogy lehet ez. :)

Szerdán aztán eljött a várva várt nap, munka után indultunk a Team Buildingre Parádfürdőre. A benzinkúton megállva vettem észre, hogy megjelent a Gyöngy szeptemberi száma, és hogy benne van a riport. Megvettem aztán a hotelben elolvastam, hogy mit írtak. :)

Aznap nem volt semmi program, csak pihentünk, mivel másnap hajnali négykor volt az ébresztő. A program hőlégballonozás volt, és a levegő hőmérséklete állítólag akkor volt kedvező. Jó fáradtak voltunk, de izgatottan vártuk, hogy felszálljunk. Ezer méter magasra mentünk, gyönyörű volt. Láttunk nyulat, őzikét is felülről. :) Érdekes érzés volt lebegni. Miután visszaértünk a hőlégballonozásból, medencéztünk egy kicsit, aztán aludtunk, mivel aznap estére tervezték a bulit.  Hajnalig partiztunk, majd másnap indultunk biciklitúrázni. Nagyon szép helyeken mentünk, élveztem, bár elég meleg volt. Aztán péntek délután visszaindultunk Pestre.

Lakótársam csinált lasagne-t. Nagyon nagyon finom lett, azt vittem másnap munkahelyemre. Tök örülök egyébként, hogy ilyen jó albit és albitársat találtam. Biztos hiányozni fog...

Szombaton meló volt, utána pedig búcsúestét csináltunk, bár nem volt valami jó. Nagyon sokan voltak és meleg volt. Nem lehetett megmozdulni. Egy csaj rosszul is lett. Nem ismertem, de láttam, hogy egy srác próbálja vonszolni, és odamentem, hogy megnézzem,  mi a helyzet. A tesója volt, és mondta, hogy a huga nem ivott semmit, csak rosszul lett a melegtől. Kis vékonyka lány volt, mondtam, hogy segítek, beviszem a női mosdóba, aztán bevizezem az arcát meg a kezét. Alig bírtam vonszolni magammal. El is ájult a kezemben, nagyon durva volt. Aztán végül helyre jött, kértem még neki kockacukrot, és utána nagyon hálás volt, meg a testvére és barátai is. Így már én is nyugodt lehetek, hogy a mennybe kerülök, mivel megvolt a napi jócselekedet. :)

Balra fenn a hétfő esti party, alatta olasz barátommal, a többi meg egyértelmű :)

Balra fenn a hétfő esti party, alatta olasz barátommal, a többi meg egyértelmű :)

A mai nap volt aztán a legjobb. Végre semmi dolgom nem volt, azt csinálhattam amit akartam. Reggel felébredtem, még maradtam az ágyban és élveztem, hogy a szembe süt a nap. Utána összepakoltam a cuccaimat, mivel holnap hazaköltözöm Győrbe. Fura lesz majd. A délutánt takarítással töltöttem. Nem tudom miért, de imádom a konyhát takarítani. Tűzhelytől kezdve mindent lesúroltam. :)

Nemsokára filmezünk lakótársammal, úgyhogy megyek is. Holnap munka után megyek egyből haza, aztán holnaputántól a fagyizóban dolgozom majd egy hétig. Már várom, imádok ott lenni és kiszolgálni a győrieket. :)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!