falusi turizmus

2017.05.16. 19:26

Kárpát-medence turizmusáról

Ismeri-e Ön, hogy a Kárpát-medence mennyire gazdag turisztikai látnivalókban? Tudja-e, hogy mi minden segíti, vagy nehezíti a turisták utazásait, illetve a vendégek fogadását? Tud-e mindent arról, hogy mi a falusi, az agro- és az agrárturizmus? Ha nem, jelentkezzen konferenciánkra!

Tisztelt Érdeklődők!

Szeretnénk minden érdeklődőtmeghívni a A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége által megrendezésre kerülő "Vidéki turizmus - márkafejlesztés a Kárpát-medencében" című konferenciára, amelyet Budapesten rendezünk 2017. május 18-19-én. 

FATOSZ A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A részletes program letölthető innen!

Jelentkezni lehet az [email protected] címen, vagy a +36-1-352-9804  telefonszámon.

 A rendezvény koordinátora a FATOSZ részéről Baksa Barbara irodavezető

Szeretnénk  tájékoztatni Önöket, hogy a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége által megrendezésre kerülő "Vidéki turizmus - márkafejlesztés a Kárpát - medencében" című konferencia, melyet most csütörtökön és pénteken rendezünk, a  NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA szakmai rendezvények listájára akkreditálta, melyet az alábbi linken érhet el:

Dr. Fekete Mátyás, a FATOSZ országos alelnöke, a GyMS megyei FTE elnöke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!