ETO futsal

2015.04.18. 00:40

Jordi:

Hétfőn 18:15 órakor ETO-ARAMIS futsal rangadó a Magvassyban! Jordi Illa Solé beharangozóját olvashatjátok.

Az ETO Futsal spanyol edzője Jordi, minden meccsen nagyon együtt él a játékkal

Az ETO Futsal spanyol edzője Jordi, minden meccsen nagyon együtt él a játékkal

Üzenete a szurkolóknak egyértelmű, az ETO-nak is szüksége van a nézők támogatására! Gyere ki Te is a rangadóra! Éld át „testközelből”, élőben a győri futsal csodálatos pillanatait.

Hogyan sikerült a felkészülésetek a héten?
A Berettyóújfalu elleni mérkőzést követően egy hosszabb, de jól megérdemelt pihenő után ismét egy kemény héten vagyunk túl. Minden játékos maximálisan készült az edzéseken, teljes intenzitással csináltuk végig a hetet, a srácok ezzel is megmutatták, hogy mennyire meg akarják nyerni a bajnokságot és természetesen a hétfői Aramis elleni mérkőzésen is a győzelem a cél.

Sérült vagy eltiltott játékos?
Egyedül Harnisch Ákos fog hiányozni a csapatból, sajnos a bokasérülése komolyabb, mint ahogy azt az elején hittük.

Okozhat meglepetést az Aramis Győrben?
Hogyne! Igazából a Magyar Kupa negyeddöntőjében az első mérkőzésen sikerült egy pontot elvinnie a Magvassyból. Ahogy mindig, a rivalizálás hatalmas a két csapat között, és biztos vagyok benne, hogy nem lesz könnyű mérkőzés a hétfői találkozó sem.

Kérlek, jellemezd ellenfelünket!
Agresszív, erős és gyors csapat. Oda kell figyelnünk a kontratámadásaikra, és az erős átlövéseikre, melyekkel meglepetést okozhatnak. A Horváth ikrek, Hosszú Ádám, Zeze, Frank Tamás mindig veszélyt tudnak jelenteni.

Céljaink, kívánság:
Semmi más, csakis a győzelem! A célunk, hogy minden mérkőzést megnyerjünk a rájátszásban, ezzel is  megmutatva mennyire fontos nekünk a bajnoki cím!  Emellett természetesen üzenem a szurkolóknak, hogy látogassanak ki hétfőn este a sportcsarnokba, hogy egy remek mérkőzést láthassanak!

Üzennél valamit a szurkolóknak?
Győr mutassa meg mennyire szereti a futsalt és az ETO csapatát! A szurkolóink szeretete nagyon fontos számunkra. Nem lesz egyszerű a következő, Aramis elleni meccs. Töltsük meg a Magvassyt! Gyertek szurkolni, nyerjünk együtt és legyünk bajnokok!

Hétfőn este csatlakozzatok a csapatunkhoz a következő mérkőzésre az Aramis ellen! Legyél a hatodik játékos, szurkolj nekünk és élvezd Magyarország legjobb futsalját! HAJRÁ ETO!

etofutsal.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!