ETO futsal

2015.03.27. 19:38

Jordi: Folytassuk győzelemmel!

Jordi Illa Solé a Rába ETO férfi futsal csapatának spanyol vezetőedzője vázolta a bajnoki szünetben elvégzett munkáját és nyilatkozott a Dunaújváros ellen készülő csapat egyértelmű céljairól.

etofutsal.hu

Fehér Zsolt (edző) és Jordi Illa Solé az ETO FUTSAL ötödik Magyar Kupa győzelmének pillanatában. | etofutsal.hu

Az elmúlt hónapban a válogatott játékosaink nélkül készültek, hogy sikerült?
Nagyon örömmel végeztük a munkát az elmúlt 3 hétben. Néhány szabad nap után, igazán jó hangulatban edzettünk. 3 magas szintű előkészületi mérkőzést is játszottunk, a képzés kemény volt és felkészített minket hátralévő bajnoki mérkőzésekre.

A Nagy Kupa győzelem után jött egy nagy szünet, nehéz dolgozni a maximális szinten?
Mint mondtam, a külföldiek és a megmaradt játékosok kaptak néhány néhány szabad napot pihenésre. Ezután a legmagasabb szinten végezték a foglalkozásokat. Természetesen nagyon örülünk a válogatottak visszatérésének, végre együtt tud készülni csapatunk!

Hétfőn itthon játszanak a Dunanújváros ellen. Van sérült/eltiltott játékos? Ki fejlődött a legjobban a bajnoki szünetben?
Püspöknek volt némi láza néhány napig. Mellette Balázs már újra tréningezik és apró győzelmekkel egyre közelebb van a csapatba kerüléshez. A többiek nagyon jól teljesítettek.

Utolsó elleni mérkőzésen Dunaújvárosban borzasztó meccsen 4-4 döntetlent értünk el, a játékosok tudtak változtatni egy versenyképes morálra?
Igen, ez volt az egyik legrosszabb az eddigi eredmények közül, de ez lett a végeredmény, így történt. De sokat tanultunk ebből a mérkőzésből, megtudtuk, hogy minden csapat a reménnyel teli és motivált, mindig kész megnyerni a három pontot. Nem számít hol áll ellenfelünk a bajnokságban, A fiúk tisztában vannak azzal, hogy milyen fontos minden meccsünkön a legmagasabb szintet nyújtani, ha meg akarjuk nyerni minden találkozónkat a rájátszás során.

Ellenfél csapatának jellemzői:
A Dunaújváros csatlakozott az utolsó csapatként a rájátszáshoz. Hosszú távon gondolkoznak, és nincs igazából nagy teher rajtuk, ez teszi őket egy veszélyes és kellemetlen ellenféllé. Erős védekező csapat, nagyon határozott és veszélyes ellentámadás a játékstílusa. Az a fajta csapat, amely gondot is okozhat nekünk. Nagyon óvatosnak kell lennünk ellenük, nem szabad esélyt és hitet adni játékukhoz.

Céljaink?
Egy hónap szünet után célunk, hogy megnyerjük a hétfő meccset. Szeretnénk győzelemmel folytatni, amely végül elvezet bennünket a bajnokság megnyeréséhez!

etofutsal.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!