ETO futsal

2013.11.02. 20:39

ETO futsal: a Dunakeszi ellen javítani kell

A Rába ETO férfi futsal csapata a bajnokság 8. fordulójában a Dunakeszi Kinizsi együttesét fogadja.

A Kinizsi újonc a bajnokságban, ehhez mérten szépen szerepelnek, az ötödik helyen állnak a tabellán. A győri mérkőzés nem lesz sétagalopp az ETO számára, mivel a Kinizsi képes nagyobb ellenállásra, így küzdelmes és magas színvonalú mérkőzésre lehet számítani hétfőn 18.15-kor a győri Magvassy M. Sportcsarnokban.

A két csapat a tavalyi Magyar Kupa Final Fourba jutásért játszott legutóbb, az odavágót a győriek nyerték 6-1-re, majd egy parázs hangulatú igazi kupameccsen 4-4-es döntetlent sikerült kiharcolnia a hazai Dunakeszi Kinizsi csapatának, derekasan küzdöttek, de az ETO Final Fourba jutását nem veszélyeztette ez az eredmény. Azonban azt mindenképpen jelezte, az idei szezon NBI-es bajnokságában, a későbbiekben is számolni kell majd a Dunakeszi Kinizsi gárdájával a pontvadászatban.

DAVID MADRIDTÓL A KÖVETKEZŐKET KÉRDEZTE AZ ETOFUTSAL.HU A DUNAKESZI MÉRKŐZÉSRŐL:

Hétfőn a Dunakeszi Kinizsi érkezik. Itthon mindig kötelező a győzelem, sikerült a felkészülés?
 - Egy nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk, egy olyan csapat ellen, akik jól futsaloznak és tapasztalt játékosai rendkívül képzettek fizikailag is. Sajnos az egész szezont eddig sérülések jellemezték, emiatt nagyon nehéz feladat vár ránk. Bízom a játékosaimban és a fiatalokban is, hogy megpróbálják jól kezelni ezt a meccset és sikerül nyeriük.

A DEAC mérkőzés sokat kivett a játékosokból? Nem volt elégedett a játék ritmusával, sikerül kijavítani a hibát a Kinizsi ellen?
 - Nem tetszett a játék minősége, nekem a látványos futsal a kedvencem. A DEAC ellen úgy is értem, hogy a bírók engedékenysége ártott a szép játéknak a múltkori meccsen, de biztos vagyok benne, hogy a hétfői találkozó mindenképpen különbözni fog a korábbitól. Ez egy nagyon hosszú folyamat, hogy a pályán is visszalássuk a gyakorlottakat.

Ki fog hiányozni sérülés miatt?
 - Juanra továbbra sem játszik, Victor pedig újra megsérült, de láthatjuk azért őket. Alvarito javulóban van, de nincs a legjobb fizikai állapotban, viszont biztosan játszik majd pár
 percet.

Szakmailag mire számít, mit szeretne, mi történjen hétfőn?
 - Remélem, képesek leszünk a közönségünk által szerethető futsalt játszani, szeretném, ha minél többen kilátogatnának a mérkőzésre. Kívánom, hogy egyszer megteljen a Magvassy Sportcsarnok és a szurkolók teljes egészében megszerethessék a csapatot, és amikor teljes erőbedobással és látványosan játszunk, ez hatalmas hangulatban történjen mindenki megelégedésére. Hiszen szükségünk van a szurkolókra, hogy képesek legyünk nagy dolgokat véghez vinni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!