ETO futsal

2013.10.08. 19:15

David Madrid Sanchez üzenete

A RÁBA ETO vezetőedzője nyilvános köszönettel fejezte ki elismerését az UEFA MAIN ROUND győri selejtezőjében elért sikerről.

Befejeződött az UEFA FUTSAL CUP MAIN ROUND. Három mérkőzésen kilenc jól megérdemelt ponttal első helyezést értünk el. Játék hiányában máris beskatulyáztak bennünket, de ambiciózusak voltunk és az utolsó három pontot is meg akartuk szerezni. Nem ismerem más módját annak, hogy elvégezzem a munkámat, mint, hogy az egész életemmel álljak ki azért, amiben hiszek. A recept: alázat, komolyság, professzionalizmus és mindennapos keménymunka.

Azok után, hogy elértük a célt, szeretném kifejezni az elismerésemet a Club minden tagjának. Ez a siker nem lett volna lehetséges a ti mindennapos támogatásotok nélkül. Először is köszönet a játékosoknak az elszántságukért és a professzionális kiállásukért. Mondi, Csabi, Bogi, Dudi és Péter, tudom, hogy nem játszottatok annyit, amennyit megérdemeltetek volna az utolsó meccsen, de meggyőződésem, hogy a következő mérkőzéseken többet fogtok játszani, és érezni fogjátok, hogy a csapat teljes jogú tagjai vagytok. Maradéktalanul megbízom a teljes csapatban, mert maximálisan készek arra, hogy továbbra is tanuljanak és győzzenek. Jó alapot építettünk a jövőnek. Nagyon büszke vagyok az egész csapatra. Természetesen nem feledkezhetünk meg a rajongóinkról sem, akik nélkül nem értük volna el ezt a sikert. Érezzük, hogy szerettek bennünket és rendkívül nagyra értékeljük a folyamatos támogatásotokat, amellyel mellettünk álltok, bármit is teszünk. Nagyon köszönöm az egész stáb munkáját is: Attilának, Gábornak, Holanek Zoltánnak, és a csapatorvosunknak, Dr. Szücs Jenő-nek, de különösen Guillermo Martínez-nek, a fáradhatatlan munkásnak. Bármelyikőtök nélkül lehetetlen lett volna eleget tenni ennek a kihívásnak, ráadásul ennyire jó eredménnyel. Természetesen Heniről sem feledkezhetek meg, a projekt motorjáról, aki alázatos, profi, keményen dolgozik, és óriási szíve van.

Nem tehetem és nem is akarom elmulasztani a lehetőséget, hogy megemlékezzek a Caja Segovia-ról. Abban a nagy szerencsében volt részem, hogy ebben a csapatban játszhattam, ami a profi futsal világában szerzett legnagyszerűbb élmény volt. Ma a múltam miatt vagyok az, aki vagyok. A Caja Segovia miatt vagyok az, aki vagyok. Soha sem fogom elfelejteni, soha sem foglak elfelejteni.

Azoknak is szeretnék köszönetet mondani, akik nap, mint nap üzeneteket küldenek messziről. Ti vagytok az erőm, amely segít, hogy tovább mehessek.

Végül szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik a hiányom miatt szenvednek. A családomra gondolok, és elsősorban Ainoa-ra. Köszönöm a támogatásodat és a bátorításodat. Az én érdekeimet mindig a sajátjaid elé helyezed, velem vagy amikor boldog vagyok és akkor is ha szomorú. Nélküled semmi sem lenne ugyanaz.

De ne feledkezzünk el a következő célunkról, a hétfői mérkőzésről se.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!