Életstílus

2019.05.04. 12:33

Remegő lábbal küzdötte le legnagyobb félelmét Muri Enikő

Az énekesnő fél a magasban, most mégis igent mondott egy kalandparkos kikapcsolódásra, ahol a magasban kellett egyik pontból a másikba eljutnia. Muri Enikő remegő lábbal teljesítette a feladatokat.

Munkatársunktól

Nem fél kiereszteni a hangját [namelink name="Muri Enikő"], aki a színpadon mindent belead. Az énekesnő profi előadó, aki mégis minden színpadra lépés előtt izgul, attól függetlenül, hogy a dalt vagy a színházi darabot századszor adja elő.

– Addig sosem izgulok, amíg nem kell színpadra lépni. Viszont mikor már ott állok és eljön az a pillanat, hogy ki kell lépnem nagyon izgulok – mondta az RTL Klubon látható Édesítőben Muri Enikő, aki a szombati adásban az egyik legnagyobb félelmét küzdi le.


– Rettegek a magasban. Nagyjából két méter magasan lehetünk az akadálypályán és már ennyitől remeg a lábam. Szörnyű érzés itt lépdelni, alig várom, hogy a pálya végére érjek – mondta az énekesnő, aki egy ponton mégis megkedvelte ezt a kikapcsolódási formát.

– Nagyon élvezem a kötélpályán csúszást, még visszafelé is csúszok egyet! Szeretem a kihívásokat, ezért is mondtam igent a mostanira, hogy leküzdjem a félelmem. A pálya végére ez egész jól sikerült – vallotta be Muri Enikő, aki a Sugarloaf mellett jelenleg három színdarabban is szerepel.

Címkék#Celeb#Lilla

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!