Életstílus

2019.03.16. 13:24

Palvin Barbi hónapok óta tudta, most már hivatalosan is bejelentette - Videó

Palvin Barbara az első magyar, aki a Victoria's Secret angyala lehet.

delmagyar.hu

„Hivatalosan is Victoria’s Secret angyal vagyok! Azt se tudom, hol kezdjem, de megpróbálom: soha nem gondoltam volna, hogy ez valaha megtörténik, szóval felülmúlta az összes elvárásomat. Borzasztóan örülök, hogy ezt bejelenthetem. Köszönöm, hogy hittetek bennem! Volt idő, amikor a saját gondolataim eltántorítottak, és nagyon nehéz volt visszaküzdenem magam. Ehhez kellett a családom, a csapatom, Ed (Edward Razek, a VS marketingvezetője — a szerk.), és persze mindenki a VS-nél, aki támogatott és hitt bennem. Büszke vagyok, hogy Magyarországot képviselhetem, és ami a legfontosabb, hogy titeket is életem legújabb fejezetében. Mindannyiótoknak nagyon köszönöm!"



— írta Palvin, egyébként egy bejelentő videó is készült:

 

" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!