Életstílus

2015.04.23. 21:53

A Tha Shudras lemeze

A szegedi Tha Shudras zenekar Revived című bolygóközi üzenetet hordozó lemeze hétfőn debütált az X-Faktorból is ismert maszkos banda YouTube-csatornáján.

Munkatársunktól

Az új albumot bevezető története szerint a Fekete bolygó hercege a Földre küldte fejvadászát, Zorkot, hogy elpusztítsa az emberiséget. Úgy tűnik, nem lesz nehéz dolga: a földlakók már így is jeleskednek önmaguk és bolygójuk tönkretevésében, és „sikerrel" is járnak, hacsak nem lép közbe valaki... – A Földet meg tudjuk menteni, ha óvjuk a természetet – mondta el a „frontlény" Trap Kapitány.


Ehhez az általában Szeged környékén állomásozó zenekar három helyi producer, Aateks, Realecta és Lusta Bítek segítségét is igénybe vette. Ezen a lemezen 13 számot – 11 saját dalt és két feldolgozást – hallgathatnak meg az ön- és környezettudatos Föld-lakók. A Revived című remixalbumot később online meg lehet majd vásárolni. A Kapitány megígérte: az így befolyt összegekből az Erdőmentők alapítványát támogatják, sőt hamarosan egy közös erdőmentésre invitálják rajongóikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!