Életstílus

2019.09.09. 17:19

Emilio viselkedése néha még a feleségének is zavarba ejtő

Az énekes az országot járva keresi a legtehetségesebb előadókat. Meghallgatásokat tart, a legjobbakat pedig maga karolja fel, hogy segítse őket a zenei pályán. A toborzást olyan komolyan veszi, hogy lelkesedésével néha kellemetlen helyzetbe hozza feleségét.

MTI

Egy percre sem áll meg Emilio, aki minden eddiginél nagyobb lendülettel koncentrál most arra, hogy megtalálja a legtehetségesebb előadókat. Az énekes a családjával együtt az országot járja, meghallgatásokat tart és bízik benne, hogy minél több csiszolatlan gyémántot sikerül majd felkarolnia.

– Lenyűgöző gyöngyszemekre bukkanok, csak ámulok, hogy a legfiatalabbakban micsoda hang, micsoda tehetség lapul. Mindent megteszek, hogy a meghallgatások híre eljusson a lehető legtöbb emberhez – mondta a Drága családomban Emilio, aki plakátok kihelyezésével is rásegít a meghallgatások időpontjának kommunikációjára. Éppen ezért barátaikhoz is ellátogatott, hogy vendéglátós, ruhaboltos, virágkötő és cukrász ismerőseit megkérje, helyezzék ki a szórólapot üzletükbe, ezzel is segítve a tehetségkutatást. A faluk apraja-nagyja készségesen segített, ám Emilio úgy érezte mindez nem elég, mindenkivel szerette volna tudatni, mikor lesz a soron következő meghallgatás. Így a járókelőkkel is szóba elegyedett, a feltűnéstől sem riadt vissza.

– Emil átment a ruhaboltba, magára kapta az első ruhát, amibe belefért és boldog, boldogtalant üdvözölt, majd elmesélte nekik a meghallgatások hírét. Csodálkozom, hogy mindig, mindenki kedvesen fogadja. Mikor ilyen túlbuzgó, én elbújok, még azt is letagadnám, hogy valaha egy ágyba feküdtem vele. Nem lehet vele bírni, olyan lelkes, hogy egy gőzmozdony se tudná megállítani – mondta viccelődve Tina, aki bár hozzászokott férje bolondozásaihoz, nem hagyta szó nélkül Emilio nyomulását, melyet 21:00-tól a Sláger TV-n láthatnak a nézők.

Címkék#Lilla

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!