Életstílus

2019.04.12. 17:43

Hamarosan talán megszabadulhatunk egy gyűlölt alkalmazástól

Csevegni szeretünk, de azt már nem, hogy a Facebook a Messenger telepítésére kényszerítette azokat, akik chatelni is akarnak. Most úgy tűnik, visszatérhet a Facebook mobilappba a Messenger.

Alaposan feldühítette 2014-ben a mobilos felhasználóinak jókora részét a Facebook, mikor kiszedte a csevegési funkciót a megszokott mobilappjából, és a Messenger telepítésére kényszerítette a chatelni is kívánókat - írja az Origo.


A kétappos megoldást sokan kényelmetlennek tartják, ráadásul így egy helyett két akkugyilkos alkalmazást kell a telefonjukon tartaniuk.


Jane Manchun Wong most felfedezte, hogy a belátható jövőben visszakerülhet a chatelési funkció a Facebook mobilappjába, így a felhasználóknak nem kell majd a telefonjaikon tartaniuk a Messenger appot. Ettől függetlenül valószínű, hogy a Messenger különálló alkalmazásként is elérhető maradhat azoknak, akik a Facebookot nem kívánják telepíteni az eszközeikre.

Címkék#Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!