Életstílus

2018.08.21. 12:17

Életveszélyesen lefogyott, úgyhogy hízókúrára fogta magát Szorcsik H. Viki - fotók

Címkék#Celeb#Lilla

Elhatározása pluszkilókat hozott neki, és a szerelem is bekopogtatott az ajtaján.

Nemrég még a 40 kilogrammot is alig érte el a Jóban Rosszban egykori Bencsik Beája, Szorcsik H. Viki, aki testileg és lelkileg sem volt túl jó passzban még az év elején. A színésznő korábbi önmagához képest is drasztikusan vékonyra fogyott, ami oda vezetett, hogy már fájdalmai is voltak. Végül elhatározta: változtat - írja a Bors.


- Januárban ott tartottam, hogy fájt a tüdőm, fájt levegőt venni. Annyira lefogytam, hogy egyszerűen az az állapot már tarthatatlan volt. Féltem, hogy újra kórházba kerülök, úgyhogy magamra parancsoltam, és étkezéseket iktattam be a napirendembe, pedig egyáltalán nem kívántam az ételt. Csak a cél, a hízás le­begett a szemem előtt, úgyhogy lényegében kényszerevést eszközöltem - mesélte a lapnak Viki.


Mára már 55 kilót nyom, amit Instagram-oldalán is boldogan kürtölt világgá, és egy bikinis képpel láttatta újdonsült husijait.


Azóta magánéletében is óriási fordulat állt be. A szép színésznőre ugyanis az RTL Klub rendező-producerével, Kovács Dániellel való szakítása után ismét rátalált a boldogság.


- Pár hónapja vagyunk együtt Ádámmal. Nagy a szerelem, a gyerekeim is imádják, boldogok vagyunk együtt - mondta Viki, akiről a Bors megtudta, hogy párja igazi sportember: volt Európa-bajnok úszónk.


A fotókért kattintson ide! >>

 

Borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!