Életstílus

2018.07.12. 22:47

Nézze meg, milyen szép Meghan Markle kézírása! - videó

Megható levelet írt osztálytársának Meghan Markle. A tanára szerint visszahúzódó kislány ekkor talán még nem is álmodott róla, hogy nem is olyan sokára hercegné lesz.

Kedves Michelle. Erős és csodálatos vagy. A nehéz időkben tanúsított erőd és a bátorságod lenyűgöző, csak úgy, mint az optimizmusod és a barátságos természeted.

– szól a levél, melyet Meghan az egyik középiskolai osztálytársa bátorítására fogalmazott meg, s vetett papírra gyöngybetűkkel.

Szerencsés vagyok, hogy egy csapatban vagyok veled, s hogy vezethetlek ebben a kalandban. Mindig legyen ilyen tiszta a lelked, és emlékezz rá, milyen különleges is vagy. Mindig itt leszek neked, ha szükséged van rám. Szeretlek, Meghan.

– zárta a sorait a tiszta szívű Meghan.




Az újdonsült hercegnéről nemrég kiderült, kézügyességét pénzzé is tette: egy ideig kalligráfusként dolgozott szép kézírásának köszönhetően. - írja a BorsOnline az Inside Edition nyomán.

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!