Életstílus

2016.06.16. 18:27

Már SMS-ezni is a Facebook Messengerrel fogunk

A Messenger androidos appján belül már smseket is lehet fogadni és küldeni, bár ár tekintetében ez nem jelent változást.

A felhasználók így egy appon belül érik el mindkét üzenettípust. A cél valójában az, hogy a Facebook még több embert a Messengerbe tereljen.


A Facebook visszahozta a Messenger androidos appjába az SMS-integrációt, és világszerte élesítette. Ugyan 2012-ben egyszer már lehetővé tette a funkciót, akkor tiszavirág-életű volt. A felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy a csevegő appján belül fogadjanak, és küldjenek is SMS üzeneteket - írja az Origo.hu.

Ezeket azoknak is elküldhetik, akikkel kapcsolatban vannak a Facebookon, és megadták a telefonszámukat a közösségi oldalon.


Az SMS-támogatás nem csak egyszerű implementációt jelent: az üzenetbe hangklippet, matricát, videókat, és fotókat is be lehet szúrni (természetesen ezt csak az látja, aki szintén Messengeren belül SMS-ezik).


SMSsenger


A funkció engedélyezéséhez Messengeren belül a Beállítások menüt kell keresni (amelyiken az emberke ikon van), majd az SMS opciót választani. Ezután adhatjuk meg, hogy a Messenger legyen az alapértelmezett alkalmazás, ha SMS-ről van szó.

Miután ezt aktiváltuk, a kapott SMS-ek lila chat buborékokban ugranak fel a küldőtől, láthatóan elkülönülve a hagyományos kék színű netes csevegéstől.


A Facebook kiemelte, hogy az SMS beszélgetéseket nem tárolja szerverén. Természetesen a hagyományos árszabás a Messengeren belül is érvényes,


További információk a linken >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!