Életstílus

2015.09.02. 13:58

Ezek voltak a nyár kedvencei Magyarországon

A kedvenc fesztiválunk a Sziget volt, a legnépszerűbb balatoni strandbüfé pedig a zánkai Neked főztem. A moziban a Jurassic World-öt néztük meg a legtöbbet, a tévében pedig a Barátok Köztöt.

munkatársunktól

Különleges időszak a nyár, hiszen a vakáció, a szabadságok idején több idő jut szabadidős tevékenységekre, jobban oda tudunk figyelni arra, hogy mit eszünk, mit iszunk, mit nézünk, hallgatunk, megtervezzük, hova megyünk, kikkel mit csinálunk. De vajon mik voltak a magyarok kedvencei, melyek voltak a legnépszerűbb választások a nyáron? – ennek járt utána a The Famous Grouse skót whisky.

A nyár ismét a fesztiválok időszaka volt. A világszerte leghíresebb és leglátogatottabb magyar fesztivál idén is a Sziget volt 441 000 fővel, de nézőrekordot döntött a VOLT 123 000 és a Sound 145 000 fesztiválozóval is.

A legtöbben Robbie Williams koncertjére látogattak ki, a méltán világhírű brit popsztárnak 75 ezren csápoltak a helyszínen. A hazai zenészek közül a nyár győztese a Punnany Massif – a bandától kis híján kiakadt a Famous Meteri.

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Fotó: MTI/Mohai Balázs
A rádiós lejátszási listák alapján az első ">Avicii volt, Waiting for Love című dala méltán lett híres a magyar hallgatók körében is. A bulizáshoz sokak számára hozzátartozik egy pohár jó ital is: A magyarok 83 százaléka fogyaszt alkoholt a bulikban, felmérésünk szerint pedig a whisky-t legtöbben tisztán (esetleg jéggel) isszák, de majdnem ugyanennyien fogyasztják kísérővel (kóla, üdítő, szóda) a méltán híres nedűt. A vakáció időszaka finom falatokkal volt teljes: a nyár legnépszerűbb balatoni strandbüféje a zánkai Neked főztem lett.









Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!