Életmód Club

2017.12.10. 21:02

Rékát a saját kudarca lendítette át a holtponton

Réka tizedik hét utáni beszámolója borzasztóan pozitívan indult. Azt mondja, az Életmód Club hatására sokat változott. És nem csak külsőleg.

"Visszatért az önbizalmam, könnyebben és kitartóbban veszek minden akadályt és a negatív emberek is hidegebben hagynak, mint azelőtt. Úgy érzem már nincs messze a célom és rá jöttem arra, hogy a betegségeim nem lehetetlenítik el a fogyásomat"
- Réka ugyanis inzulin rezisztenciával és pajzsmirigy alul működéssel küzd.

"Ezek a bajok nagyban megnehezítik a fogyásom, és sem a betegség, sem a gyógyszer mellékhatásai nem kellemesek. Azt hittem én soha nem fogok tudni fogyni és láss csodát, most fogyok. Eddig sikerült 13 kilót leadnom"
- Rékát pedig az eredmény és a kudarc is ösztönzi. Igen, a kudarc.

"Én is elértem a holtpontra, pedig azt hittem, már megszöktem előle. Csodával határos módón az étkezés továbbra sem jelent gondolt. Új ötleteim nem támadnak, de az első egy hónap receptjei elég változatos kínálatot nyújtanak, és egyébként sem az első helyen van már az életemben az étkezés öröme. A holtpont nálam az edzéseknél jelentkezett"
- az történt ugyanis, hogy egyre nehezebben vette rá magát arra, hogy lemenjen a terembe edzeni. És az edzéseket is elkezdte unni.




"Úgy próbáltam túllendülni a holtponton, hogy más mozgásformát választottam. Viszont ez kevésbé volt hatékony, a súlyváltozásnál kiütközött az különbség. Én pedig csalódott voltam. Ez űzött vissza terembe. Ezután visszatért a jól megszokott súlyvesztés"

- hát, így ösztönözte Rékát a kudarc.

Az ünnepek közeledtével azért néha Réka is megküzd a diétával. Különösen a kürtőskalács és a forraltbor illata érinti meg.

"Én azért már előre elterveztem a karácsonyi guszta, de azért mégis diétás menümet. Még a karácsonyi sütikre is találtam alternatívát. Itt viszont segítséget kérek! Diétás forraltborról hallott már valaki?"
- ha nem, semmi gond.

Rékának ugyanis két hét van hátra a diétájából. És mire eljön a Karácsony, egy-egy forraltbort azért majd megengedhet magának.

A következő, záró posztban már Réka előtte-utána fotóival jelentkezünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!