Életmód Club

2017.12.21. 17:53

Réka azt mondja, az egész élete megváltozott

Az Életmód Club soproni bloggere több mint 12 kilót fogyott le a segítségünkkel.

Réka azt mondja, élete eddig talán legsűrűbb, élményekben leggazdagabb 12 hetét tudhatja maga mögött.

"Rengeteg segítséget, türelmet kaptam az csoportvezetőnktől, az edzőmtől és a csoporttársaktól is. És még így is rengetegszer kellett megküzdenem magammal, a korlátaimmal. Nem volt egyszerű, hazudnék, ha azt mondám, hogy az volt, de megcsináltam, megcsináltuk. Rájöttem arra, hogy tényleg csak időbeosztás kérdése az edzés, hogy a cukor, pékáruk és sok minden finomság egy megszokás részét képezik, de ha nem fogyasztjuk őket egy idő után nem is hiányoznak. Azt is megtudtam magamról, hogy milyen kreatívan tudok a kevés alapanyagból is szuper dolgokat varázsolni"
- és Réka azt mondja, alapjaiban változott meg az élete.




"Ez az életmód program akkor jött, amikor a legjobban szükségem volt rá. A testem már régóta küldte a jeleket, hogy elég, változtass! A betegségeim súlyosbodtak, és az életkedvem kezdett elmenni. Csak ettem, dolgoztam, aludtam. Rengeteg félelemmel küzdöttem meg nap, mint nap, de tenni nem tettem érte. Azt éreztem túlnőt rajtam. Én erre egyedül képtelen vagyok. Ekkor hallottam a programról, de már nem bíztam magamban, hogy elég tettre kész vagyok. Így a sorsra bíztam magam jelentkeztem az ingyenes lehetőségre és vártam. Amikor Eszter felhívott, hogy engem választottak, majd kiugrott a szívem, mert tudtam, hogy ezek szerint itt az idő"

- mert Réka azt mondja, neki egyedül nem ment volna.

"Boldog vagyok és egészségesebbnek, energikusabbnak érzem magam. Talán azért, mert 12,5 kilót fogytam, talán azért, mert aktívabban élem az életem. Nem tudom, de a lényeg, hogy boldog vagyok. Mindenképp folytatni szeretném. Edzek tovább kitartóan és figyelek az étkezésemre, hiszen nekem még messze a vége."

Nem tetszik, amit a tükörben látsz? Változtatni akarsz, de nem tudod, hogy kezdj hozzá? Segítünk! Az Életmód Club egy országos szinten egyedi, komplex programmal segít a fogyni, hízni és formálódni vágyóknak. 12 hét edzés, tanulás, sütés-főzés, és sok más érdekesség! Változtass az életeden profik segítségével, adj egy esélyt magadnak! Programunk januártól újra elérhető, a jelentkezés már él! Siess, ha nem akarsz lemaradni: www.eletmodclub.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!