Életmód Club

2017.12.19. 17:23

Egy új Györgyi mosolyog ránk vissza a 12 hét után - előtte-utána fotók!

Az Életmód Club győri bloggere hihetetlen átalakuláson ment át, közel 12 kilótól szabadult meg a 12 hét alatt.

Amikor Györgyit arról kérdeztem, mit köszönhet az elmúlt 12 hétnek, a leadott kilókkal kezdte: 12 kilótól szabadult meg. Aztán valami sokkal fontosabbal folytatta.

"Egy jobb minőségű élet kezdetét jelenti nekem ez a program. Megtanultam mi a jó a testnek, megtanultam jól használni a Cutlerben a gépeket. Mentálisan is sokat fejlődtem, bár ez mindig fontos számomra. Ennek a programnak köszönhetem azt is, hogy elgondolkodtam az életem egyéb folyamatain is. Változtattam a munkámon, egészen új ötleteim, terveim lettek, aminek a megvalósításán most munkálkodok. Rengeteg értékes, kedves embert ismertem meg, kialakultak jó emberi kapcsolatok. Egy pillanatra a szerelem is rám talált, de bármennyire is varázslatos volt ez a kapcsolat, ha két különböző kultúra nem tud teljesen egymásra hangolódni, el kell engedni. Ezért a teljes boldogság még várat magára"
- ám Györgyi tele van tervekkel.



"Az utóbbi hónapban 5 percenként változott az életem, ezért most a kéziféket egy kicsit behúzom, mert nagyon nehéz volt követni a változásokat. Egy csöpp pihenésre van most szükségem! A táplálkozásomban továbbra is a tanultakat követem, sőt, bevezetek egy szintén jól működő táplálkozási formát. Az edzéseket folytatni fogom tovább, hisz van még rajtam felesleges 15 kiló, és úgy gondolom, hogy a helyes táplálkozás mellé igenis kell a minőségi mozgás is"
- Györgyi pedig azokhoz is szólt, akik változtatnának, de eddig nem tették meg a kezdő lépéseket.

"Én is csak azt tudom mondani, mint a többi társam akik részt vettek a programon: életem legjobb döntése volt, hogy elindultam ezen az úton. És bízom abban is, hogy akik követték a változásainkat, azokban nem csak megmozdult egy érzés, hogy jó lenne változni, hanem született is egy döntés, hogy igenis én is ott leszek a következő Életmód Clubon! Mert higgyétek el nekem, változni soha nem késő… erre közel 50 évesen, én vagyok az egyik jó példa! Változni jó dolog…mert a változni akarás, megnyitja a csodák kapuit!"

Nem tetszik, amit a tükörben látsz? Változtatni akarsz, de nem tudod, hogy kezdj hozzá? Segítünk! Az Életmód Club egy országos szinten egyedi, komplex programmal segít a fogyni, hízni és formálódni vágyóknak. 12 hét edzés, tanulás, sütés-főzés, és sok más érdekesség! Változtass az életeden profik segítségével, adj egy esélyt magadnak! Programunk januártól újra elérhető, a jelentkezés már él! Siess, ha nem akarsz lemaradni: www.eletmodclub.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!