Életmód Club

2017.11.01. 15:14

Barbi elutazott a kísértés földjére

Egy hétre Egyiptomba a családjával.

Barbi már hat hetet tolt le a programból. És az utolsó kettő, ami mögötte van nem éppen telt el kínok nélkül, az ötödik héten ugyanis jött az új edzésterv.

"Fernanda tudatosította bennem, hogy heti 4 súlyzós edzés lesz és 2 kardió. Nem baj, gondoltam szépen, felosztják az eddigi programot és így előbb végzek majd. Hát nem! Konkrétan 2 órás volt az első lábnapom, és már úgy mentem haza, h már akkor izomlázam volt"
- mesélte a Barbi, és ráadásul a java csak ezután jött.

Mert Barbi minden szerdán Sanyival edz. És az új edzéstervben az első Sanyis napon a kar volt a porondon.

"Annyit tudok mondani, hogy a végén nagyon örültem az 50 perces kardiónak"
- aki már edz, pontosan tudja hogy ez mit jelent. :D És nem is ez volt a legrosszabb.

Barbinak ugyanis a hatodik hete meglehetősen nyűgösen telt, elkapta az elégedetlenség szele.

"Sajnos nem jól indult a hét eleje. Kicsit magam alatt voltam. Nyűgös, ingerült, elégedetlen. Minden a bajomra volt. Miért edzek egyedül? Miért fogyok csak 1 kilót hetente? És edzés után még neki kell állnom főzöcskézni. Kiborultam"

- ez egyébként teljesen normális. Mert az a helyzet, hogy az eddigi életvitelünkhöz képest ez egy borzasztóan drasztikus, és radikális változás. Minden megváltozik, és egy ilyen szigorú diétában mindent a diéta köré építünk.

Vegyünk példának engem. Mielőtt elkezdtem a diétámat, napi háromszor ettem. Reggelire valami cukros joghurtot vagy péksütit meg gyümölcsöt, aztán amikor hazaestem délután ötkor azt ami épp volt otthon, és jó sokat, amennyi belémfért. Aztán este ugyanez, és ennyi volt.

Aztán elkezdtem a diétát, és meg kellett előre terveznem hogy mit akarok enni, mikor fogom megenni, aztán meg kellett főzni előre, bedobozolni, és enni három óránként akárhol vagyok. És körülbelül semmit sem ehettem azokból a dolgokból, amin addig éltem. Így szerintem érzitek.

Néha én is megfáradtam. De pont ez változtat minket a 12 hét alatt erősebbé és kitartóbbá. Mert felismerjük az erőnket. Hogy a Sanyi kis életet vigyen a Barbiba, letolt vele egy lábedzést.

"Szerdán megint Sanyinap! Elmondtam minden bajomat és csináltunk egy olyan lábnapot, hogy a végén annak örültem hogy még élek. Hát, aki még nem lábnapozott vele az ne is akarjon. (vicc) Az edzőteremben biztatóan mosolyogtak a többiek mikor kitörésben elhaladtam mellettük, de nem tudom mennyire volt őszinte amikor visszamosolyogtam"
- ó igen. Az első lábnap. Az első lábnapom után a Sanyival olyan sokkot kapott a testem, hogy alig tudtam nyomni a pedálokat a kocsiban. Aztán másnap meg alig tudtam bármit csinálni velük. És annira fájtak, hogy aludni sem tudtam.

És milyen érdekes az emberi test. Ami akkor a pokol volt, most csak bemelegítés lenne. Egy éve a saját seggemet nem bírtam el, most meg le tudok guggolni 60 kilóval.

Aztán, végülis nem csak a Sanyi sokkolta a Barbit, hanem fordítva is. Merthogy a Barbi elutazott nyaralni a családjával. Ahol ugye nem annyra tud méricskélni, főzni meg dobozolni.


"Én is kiütöttem a Sanyit, mert bejelentettem, hogy őszi szünetben elmegyek a családommal nyaralni. Kicsit kétségbe esett. Aztán megmondta a tutit. Két választásom van: vagy eszek husit salátával, vagy azt eszek amit akarok de csapvizet kell innom. Merthogy Egyiptomba megyünk, ahol nem igazán ajánlott a csapvíz fogyasztása. Mert attól hamar átmegy majd rajtam a kaja, vagy akár vissza is köszön majd. A következő beszámolónál elmondom melyiket választottam".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!