Egyperces

2019.09.10. 17:27

Veszélyes helyzetbe kerültek Berkiék Cipruson

Berkiék úgy gondolták, hogy szeretnék megismerni Ciprus minden részét. Így egy helyi vezetővel a sziget törökországi részére is átmentek. A házasokra rendőrt hívtak, mikor meglátták a kamerákat.

Munkatársunktól

Fittyet hányva minden veszélyre Berki Krisztián és felesége, Mazsi úgy döntöttek, hogy felderítik Ciprusnak azon részét is, mely a turisták által kevésbé látogatott. Így egy helyi vezetővel átmentek a sziget törökországi részére, mely igencsak magán viseli a háborús konfliktusok nyomát.

– Izgulok, mert egy tiltott övezetebe megyünk, ahol nem lehet fotózni, videózni. Krisztián nem nagyon szokta betartani ezeket a szabályokat, megvan előttem az első kép, ahogy azonnal szelfizni kezd – aggodalmaskodott Berki Mazsi a Sláger TV-n látható ÜBERKIrályban. Félelme nem volt alaptalan, Berki nemcsak szelfizett, de a kameráknak azt is megmutatta milyen állapotok uralkodnak a szigetnek ezen a felén.


– Ahogy átléptünk a határon drótkerítés vezetett az úton végig. Mindenhol tiltó táblák, se fotó, se videó. A kocsiból se szabadott volna kiszállni. A vezetőnk is mondta, hogy a férjem kicsit őrült. Nem szabadott volna a hotelben sem – ahol megálltunk – fotózni, videózni. Nagyon izgultam, hogy mi fog történni, különösen akkor, amikor a szálloda egyik alkalmazottja megjelent – mondta Mazsi, aki sietősre fogta férjével és a stábbal, mivel a kamerák láttán a szálloda  értesítette a rendőrséget is.

– Az, hogy mennyire veszélyes itt tartózkodni addig nem volt feltűnő, amíg azt nem láttam, hogy összesúgnak emberek. Nekünk nem volt ott keresnivalónk, kilógtunk onnan. Az különösen nem tetszett nekik, hogy mi a történtek, a történelmük után érdeklődtünk. Hívták a rendőrséget, nekünk pedig azonnal el kellett tűnnünk – mondta [namelink name="Berki Krisztián"], akinek kalandos utazását ma 20:00-tól láthatják a nézők a Sláger TV-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!