Egyperces

2018.12.31. 12:20

Sokkoló fotókon mutatta be a lány, hogy lett új arca - a lapockájából - képek

Az angol nő állkapcsában fedeztek fel daganatot. Csodával határos módon felépült és új arcot is kapott. A drámai gyógyulást még drámaibb fotókon mutatja be.

Munkatársunktól

Az angol Jen Taylor felső állkapcsában a múlt évben fedeztek fel egy daganatot és hét hónapnyi kemoterápia, valamint egy 16, és egy 10 órás operáció után újra normális életet élhet. Bár a 30 éves nőnek utolsó műtéte után újra kellett tanulnia enni, inni és beszélni is, örül annak, hogy életben van - írja a Bors.


– Nem volt semmilyen fájdalmam, csak azt éreztem, hogy valami van az arcomban. Az orrom és a fogaim között az állkapcsom felett volt egy duzzanat, ami pattanásnak túl nagy volt. A fogorvosom azt hitte, csak egy tályog, de én sejtettem, hogy másról van szó – meséli a Daily Mailnek Taylor. A kórházban azonnal megállapították, hogy a rák egyik ritka fajtájában, szarkómában szenved.

Az állkapcsom felső részének nagyját kivágták, ahogy a szemgödröm alját is és egy lyukat fúrtak a szájpadlásomon. Hihetetlen volt, hogy ennyi csontot eltávolítottak, de a jobb lapockámból kivágott darabot egyszerűen beültették az arcomba.


A fotókat megnézheti itt>>

 

Borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!