Egyperces

2018.10.25. 10:49

36 kilós gigamellei lassan megölik Andreát

Magyar lány haldoklik egy kísérleti mellműtét miatt.

A nőt fél évvel ezelőtt gyomorfájdalmak kezdték gyötörni. Ő azt hitte, az idegeskedés miatt kapott fekélyt, de kiderült, hogy rosszindulatú daganatok emésztik a testét. - írja a Blikk cikkéből a BorsOnline.


A lány évekkel ezelőtt, 19 évesen vállalkozott egy kísérleti mellnagyobbító műtétre Floridában, amiért akkor 2000 dollárt is kapott. "Mondták, hogy az operáció után is növekszik majd a mellem, amit nem bántam."


- Minden legálisnak tűnt - mesélte a Andrea. azóta viszont a mellei egyenként 18 kilósak lettek, nem tud aludni sem a méretüktől és a fájdalmaktól.


- Megbántam, hogy egykor mindenki másnál különlegesebb akartam lenni. Ki szerettem volna vetetni az implantátumot ott, ahol beültették, de azt állították, már nem lehet.


- A tumorok áttétesek lettek, a májamban, a gyomromban és a mellemben is megjelentek. Az orvosok szerint csak hónapjaim lehetnek hátra, a műtét sem segít. Beletörődtem a sorsomba.

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!