Egyperces

2018.08.07. 14:29

Nézz be a kulisszák mögé, és tudj meg többet a Raven Otthona című sorozat forgatásáról!

A Raven Otthona című roppant szórakoztató, családi sorozat februárban debütált a Disney Csatorna képernyőjén. Megkértük a stábot, hogy ne csigázzanak minket tovább, áruljanak el egy-két kulisszatitkot a forgatásról!

1. Még el sem kezdtek forogni a kamerák, mikor az első könnycseppek legördültek Raven arcáról


Határozottan megkönnyeztem, amikor először sétáltam be a forgatás helyszínére. Nagyon megható, és egyben örömteli pillanat volt számomra, hogy 10 év után ismét a Disney csatorna képernyőjén fogok szerepelni. – mondta Raven-Symoné, aki Raven Baxtert játssza a sorozatban.


2. Raven-Symoné praktikái


Mindig tele van nagyszerű tanácsokkal, és mindig tudja, mit kell tennie ha, forog a kamera. Nagy megtiszteltetés volt vele együtt dolgozni. A legjobbaktól érdemes tanulni! – nyilatkozta Isaac Ryan Brown (Booker) – Javasolta, hogy a telefonunkat ne vigyük magunkkal a forgatásra, illetve, hogy mindig zárt cipőben érkezzünk, ugyanis sosem lehet tudni, mikor pottyan valami a nagylábujjunkra.


3. "A forgatás valódi közönség előtt zajlott, amely igen nagy könnyebbség volt számomra."


Ha a jeleneteket a zárt ajtók mögött vesszük fel, akkor nagyon nehéz eldönteni, hogy mégis mi vicces, és mi nem. A mai napig sokat dolgozom színházakban, így állíthatom, hogy egy őszinte nevetésnél - a közönség soraiból - nincs is jobb visszajelzés! – árulta el nekünk Anneliese van der Pol, a sorozat Chelsea-je.


4. Abban mindenki egyetértett, hogy kétség kívül Sky Katz (Tess) a legnagyobb mókamester a brigádból.


5. Bár a Raven Otthona Chicagoban játszódik, a jeleneteket Hollywoodban, Californiában vették fel.


Tapadjatok ti is a képernyőre, hogy ti is részesei legyetek a család sokszor vicces, és tanulságos életének! Raven Otthona egész augusztusban minden nap, a Disney Csatorna műsorkínálatában!

 

Szinopszis:


A két egykori legjobb sulis barátnő, Raven és Chelsea mindketten egyedülálló, elvált szülők, akik egy fedél alatt nevelik gyerkőceiket: Raven 11 éves ikreit Bookert és Niat, illetve Chelsea 9 éves fiát, Levit. A sztori gerincét az együttélés nehézségei, illetve a két család összecsiszolódása adja. A történet akkor kezd igazán izgalmassá válni, mikor Raven fiáról, Bookerről kiderül, hogy hasonló képességekkel rendelkezik, mint édesanyja: különböző szituációkban látomásai vannak a jövőt illetően. De vajon mire használja szuperképességét Booker, és mire édesanyja? És vajon mi történik, mikor Raven és fia látomásai ütköznek? Tapadjatok ti is a képernyőre és nézzétek a Disney Csatorna szórakoztató sorozatát, hogy választ kapjatok kérdéseitekre!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!