Egyperces

2018.08.06. 21:10

David Hasselhoff titokban elvette 28 évvel fiatalabb kedvesét

Kezdetben mindketten soknak találták a korkülönbséget, de az együtt töltött hét év alatt rájöttek, hogy ez nem probléma.

Július végén házasodott össze a 66 éves Baywatch-szereplő és 38 éves modell barátnője, Hayley Roberts. A ceremónia Olaszországban, teljes titokban zajlott. Azóta már az esküvői fotók is napvilágot láttak, az újdonsült ara pedig elárult néhány részletet kapcsolatukról – írja a Bors.


– Az elején soknak találtam ezt a korkülönbséget, és izgultam is miatta, de ma már egyáltalán nem zavar. David a koránál sokkal fiatalabbként viselkedik, valójában nem is látja a tényleges életkorát. Én pedig valószínűleg idősebbnek érzem magam, mivel nem tűnik fel, hogy sokkal idősebb lenne nálam – árulta el Hasselhoff harmadik felesége az OK! Magazinnak.


– Egész sokáig azt gondoltam, hogy nem jó ötlet feleségül venni Hayley-t. Sokkal idősebb vagyok, nem akarom elvenni tőle a szórakozást, a fiatalságát, és az izgalmat, hogy valakivel felneveli a gyermekeit, majd együtt öregedhetnek meg. Már hét csodálatos éve együtt vagyunk, én pedig rájöttem, hogy mindketten a másik életének részévé váltunk – tette hozzá Hasselhoff.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!