Egyperces

2018.08.22. 22:33

Curtis: mindenkinek megvan a keresztje és mindenkinek megvan a maga drogja - videó

A rapper reagált Majka váratlan bejelentésére.

Munkatársainktól

A Facebookon reagált Curtis Majka szerdai bejelentésére, miszerint a drog miatt nem tudja tovább folytatni a közös munkát előadótársával.


Curtis úgy fogalmazott, hogy

Ez egy hosszú út vége de egy új kezdete!

A rapper egy homályos utalást tett arra is, hogy ő is tudna miről mesélni, de megmarad úriembernek.

 

 

Korábban írtuk:

Drámával startolt a jubileumi fesztivál: a SZIN előtt jelentette be Majka, felbomlott a Curtis-sel alkotott formáció!


Szerda késő délután némi bemelegítés után elstartolt a jubileumi ötvenéves Szegedi Ifjúsági Napok az újszegedi Partfürdőn, ahol többek között Majka valamint a Punnany Massif szórakoztatta a közönséget.


Majka Szegeden, a Szegedi Ifjúsági Napokon tartott koncertje első perceiben szerda este bejelentette: felbomlott a Curtis-sel közös formációjuk. Sokat gondolkozott, de végül úgy döntött, nem mondja le ezt a koncertjét, azon Kollányi Zsuzsi volt "virtuálisan" a partnere. A szakadás indokként egyébként azt mondta, társának volt egy fontosabb társa: a kábítószer. A SzegedMa videót közölt arról, hogy nem sokkal a koncert előtt mentő érkezett a nagyszínpad mögötti backstage-hez - " target="_blank">a felvételt itt megnézhetik.


 

Elstartolt a jubileumi fesztivál - 50 éves a SZIN. Fotó: Török János - GALÉRIA


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!