Egyperces

2018.08.29. 19:33

Curtis is labdába rúg

A Színházak-, és a Múzeumok Éjszakája nyomán idén először rendezik meg szeptember 7-én A Futball Éjszakáját.

A Színházak-, és a Múzeumok Éjszakája nyomán idén először rendezik meg szeptember 7-én A Futball Éjszakáját. Az érdeklődők kora délutántól késő estig – felnőtteknek 500, gyerekeknek 100 forintos belépő ellenében – betekintést nyerhetnek 12 NB I-es csapat és számos alacsonyabb osztályú klub stadionjába is - írja a BorsOnline.


Például Újpestre, ahol a két klubikon, Kabát Péter és Balajcza Szabolcs búcsúmeccse lesz az est fénypontja. Itt pályára lépnek a lilák korábbi játékosai, köztük a rapper Curtis is. Az MTK-pályán a színész-, és az újságíró válogatott csap össze, de vidéken is számos program várja a családokat, Gyirmóton például úgynevezett „Zs" kategóriás edzőképzést tartanak a szülőknek, ahol elmondják, hogyan képezhetik otthon focista gyermekeiket.

 

A Futball Éjszakája szervezőbizottságának tagja, Nemcsák Károly vezeti majd a színészválogatottat az újságírók ellen. Fotó: BorsOnline

A Futball Éjszakája szervezőbizottságának tagja, Nemcsák Károly vezeti majd a színészválogatottat az újságírók ellen. Fotó: BorsOnline



 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!