Egyperces

2017.04.19. 15:32

Az idei BL szezon legnézettebb meccse volt a Real - Bayern

A spanyol csapat győzelmével és továbbjutásával végződött találkozót 571 ezer néző követte az M4 Sporton.

A Bajnokok Ligájában a Real Madrid a Bayern München csapatát fogadta kedden. A spanyol csapat győzelmével és továbbjutásával végződött találkozót 571 ezer néző követte az M4 Sporton. Ezzel a mérkőzés közvetítése a köztévé legnézettebb műsorszáma lett kedden, a mérkőzés pedig 2016/17-es BL szezon eddigi legnézettebb találkozója lett az M4 Sporton. A második helyen a Végtelen szerelem című török sorozat végzett 379 ezer nézővel, a harmadik helyre a még mindig népszerű Maradj talpon! került 311 ezer nézővel.

Az M3 műsorán újraindult szomszédok is őrzi a helyét a nézettségi rangsorban, a keddi két egymás után sugárzott epizódot 167 ezer és 182 ezer néző követte a csatornán. Az Indul a bakterház 161 ezer nézőt ültetett az M3 képernyője elé kedden.

Mivel a közmédia a közszolgálati feladatai alapján a teljes társadalom számára kínál tartalmakat, a nézettségi és elérési adatokat a teljes népességre vonatkozóan tesszük közzé. A Nielsen mérése alapján ez a 4 éves és annál idősebbek köre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!