Egyperces

2017.02.28. 08:37

Két embert ölt meg a férfi, aki a netről tanult meg gyilkolni

Apját okolja végzetes tette miatt.

Egy férfi féltékenységből ölt meg egy fiatal párt egy cardiffi üzletközpont előtt, majd még a helyszínről ráüzent apjára, hogy tudassa vele, valójában ő tehet mindenről - írta meg a Bors.


A Mirror szerint Andrew Saunders még tavaly szeptember 28-án gyilkolt meg egy fiatal párt, Zoe Morgant és Lee Simmonst. A 21 éves férfi járt korábban a nővel, akinek végül megszállottja lett, a nő azonban nem foglalkozott vele, ezért döntött a kivégzése mellett. Előbb üzent neki: „Te büdös k.rva vagy, amiért összejöttél ezzel a sráccal", majd kitervelte mindkettejük kivégzését - írják.


A férfi állítólag a neten nézett utána annak, hogyan kell halálos sebeket ejteni késsel. A végzetes napon az utcán várta áldozatait. A férfit egy késsel legalább 10-szer mellkason szúrta, majd egy másik vágóeszközzel keresztülvágta a nő torkát is.


Miután a Facebookra posztolta tettét,  küldött egy sms-t apjának is. Ebben a következők álltak:

Köszönöm, hogy szánalmas, használhatatlan apa voltál. Most öltem meg két embert. Üdv!

A férfit nem sokkal később elfogták, letartóztatásakor ugyan sajnálatának adott hangot tette miatt, de még akkor is elsősorban az érdekelte, hogy mindkét áldozata meghalt-e, az igenlő választ megnyugvásként fogadta.


A férfi szerint egyszerűen csak elvesztette önuralmát, és elmondása szerint, ha tehetné visszaforgatná az időt. A gyilkosság részleteire a héten folytatódó bírósági meghallgatáson derült fény.

">OEmbed tartalom:

 

Borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!