Egyperces

2016.06.08. 16:42

Rossz hajóra szálltak, Szíriában kötöttek ki a másnapos srácok

Ezt a nyaralást sokáig emlegetni fogják.

A brit srácok Ayia Napán buliztak egész éjjel. Másnap delfinleső túrára készültek, végül rossz hajóra szálltak fel - írja a Metro.

A 25 éves Lewis Ellis, a 19 éves Alex McCormick, és a 23 éves James Wallman csak félúton vette észre, hogy valami nem sitmmel.

A srácok ugyanis nem egy delfinleső hajóra szálltak fel, hanem egy olyanra, ami a szíriai Tartúsz városában rakta ki őket.


"Nevetséges, igaz? Elindultunk delfineket nézni, azán kikötöttünk Szíriában. Fél 8-ig buliztunk, 9-kor pedig indult is a hajónk. Totál másnaposan szálltunk fel, akkor józanodtunk ki, amikor megláttuk a katonai rendőrséget" - mesélte Lewis.

Az egyenruhások aztán kérdőre vonták a srácokat, hogy mit keresnek Szíriában. Amikor elmondták, hogy tévedésből szálltak fel a hajóra, dühösen feltették őket egy transzfer hajóra.

Végül kiderült, hogy a sztoriból egyetlen szó sem igaz: Lewis a kép alatti kommentekben elárulta, hogy csupán tréfának szánták a képtelen történetet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!