Egyperces

2016.02.04. 13:18

Lebontották a démoni házat

Az indiana állambeli ház utolsó lakói hátborzongató történetekről számoltak be.

Indiana démoni háza nincs többé, lebontották - írja a Huffingtonpost.

A ház világszerte vált hírhedté amiatt, hogy lakói különös, horrorfilmbe illő jelenetekről számoltak be. Utolsó lakója egy háromgyermekes anyuka, Latoya Ammons volt.

Először furcsa hangokat, lépéseket hallottak a pincéből, pedig senki sem járt ott. Néhány hónap múlva valamennyiük szeme kidülledt, és borzasztó remegés rázta testüket, a legborzasztóbb pedig az volt, amikor minden ok nélkül morogni kezdtek.

A 8, 9 és 12 éves gyerekek édesanyjukkal együtt teljesen kifordultak önmagukból, úgy érzékelték, láthatatlan erők lökik le őket a kanapéról, vagy préselik a szekrényhez. Különböző betegségek is kínozták őket.


Kétségbeesésükben tisztánlátóhoz fordultak, aki szerint kétszáz rosszindulatú démon zaklatta őket.

A nő a rendőrségtől is segítséget kért. A legfiatalabb fiút ugyanis kórházba szállították, ahol többen látták, amint egy titokzatos erő felemelte és falhoz vágta, és olyan is előfordult, hogy hátrafelé sétált a falon.

A család végül Michael Maginot atyát is bevonta az ügybe, de ő nem volt hajlandó ördögűzést végezni a fiún. Végül médiumok tanácsait követve próbált kiűzni a ház nemkívánatos lakóit. Mindez hasztalan volt, ezért a család elköltözött.

Mióta elköltöztek, megszűntek a paranormális tevékenységek. A démonok által megszállt házat nemrég lebontották.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!