Egyperces

2015.09.19. 09:51

Törőcsik Marit infúzióra kötötték

A Nemzet Színésze bízik abban, hogy az orvosok már a jövő hét elején hazaengedik.

[namelink name="Törőcsik Mari"] valójában nem a rendszeres kontroll miatt, ha­nem csúnya tüdőbetegség okán fekszik a kórházban - ezt maga a színésznő árulta el a Bors újságírójának.

Állapotát súlyosbítja, hogy mire rászánta magát és orvoshoz ment, már keményen köhögött, és lázas volt. Így antibiotikumokat és infúziót kap.

- Magam kértem a kivizsgálást, mert súlyos bronchitisem van. Befektettek, csöpög valami a karomba, de remélem, hogy hétfőn már hazaengednek. Persze nyolcvanéves korban már nem öt percig tart az ilyesmi – mesélte a lapnak a Nemzet Színésze, akinek ezek szerint 2008-as keringés-összeomlása és az azt követő mesterséges lélegeztetése nem múlt el nyom nélkül. A bronchitis ugyanis olyan hörgőgyulladás, ami sokkal gyakoribb lélegeztetett betegek esetében.

A népszerű színésznő - aki 80. születésnapi estjére készül a Nemzeti Színházban - mindezek ellenére optimista, bízik benne, hogy jövő hét elején már hazaengedik. Addig pedig türelemmel vár, s mint eddig bármikor, most is azt mondja, tulajdonképpen kutya baja - olvasható a Bors cikkében.
 

Borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!